Δέσποινα Βανδή : Ξανά ερωτευμέvη μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη;

Νέος έρωτας φέρεται να έχει κλέψει την καρδιά της Δέσποινας Βανδή τους τελευταίους μήνες, πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Τις τελευταίες ημέρες, κυκλοφόρησε η φήμη πως η ίδια πραγματοποιεί κοινές εξόδους με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη -που όλοι πλέον αποκαλούν… Βόσκαρη λόγω «Άγριων Μελισσών»-, με τη Soula Glamorous να καλείται να δώσει απαντήσεις στους followers της.

Ο εν λόγω λογαριασμός στο instagram, έχει χαρίσει μερικά από τα πιο πικάvτικα κουτσομπολιά για τους Έλληνες celebrities και διάφορες διαδικτυακές περισόνες – influencers, αυτή τη φορά, όμως, έβαλε φρένο σε όσους υποστηρίζουν πως η Δέσποινα και ο ηθοποιός είναι ζευγάρι.

Όπως υποστήριξε, η Βανδή είναι ερωτευμένη με κολλητό φίλο του Βασίλη Μπισμπίκη, γι’ αυτό και την έχουν δει πολλές φορές μαζί του. 

«Λοιπόν, έλα, αποκλειστικό. Δεν τα έχει μ’ αυτόν γιατί είναι παντρεμένος με παιδί, αλλά με κολλητό του φίλο. Γι’ αυτό σκάει συνέχεια σπίτι του και οι ρεπόρτερ Σούλας που είναι παντού έδωσαν το ρεπορτάζ στα κεντρικά από έγκυρη πηγή. Τώρα ποιος είναι ο κολλητός δεν ξέρουμε ακόμη, θα γίνει ανακοίνωση από τα κεντρικά μετά από Πάρο», έγραψε χαρακτηριστικά η Soula Glamorous.

Όσο για την αντίδραση της Δέσποινας Βανδή μετά τη συγκεκριμένη ανάρτηση; Μέχρι στιγμής τηρεί σιγήν ιχθύος…

Δέσποινα Βανδή | Ξανά ερωτευμέvη μετά τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη; (Pic)

Πηγή:dailymedia.com.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours