Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης ήταν ξανά βόλτα μαζί στα Εξάρχεια

Επιβεβαιώθηκε η νέα σχέση της σόου μπιζ, καθώς δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους!

Δεν μπορούν πλέον να κρύψουν τον έρωτά τους Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης, οι οποίοι βρέθηκαν σε κουτούκι των Εξαρχείων.
Αν και προσπάθησαν να μείνουν μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, ο φωτογραφικός φακός τούς συνέλαβε, επιβεβαιώνοντας τη νέα σχέση της σόου μπιζ.

Η ανανεωμένη μετά τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη τραγουδίστρια και ο γοητευτικός ηθοποιός του «Κομάντα και Δράκοι» επέλεξαν για την έξοδό τους ένα διακριτικό κουτούκι που προτιμούν κυρίως φοιτητές στην καρδιά των Εξαρχείων, λίγα μέτρα μακριά από την πλατεία και απέναντι από το Πολυτεχνείο.

Σύμφωνα μάλιστα με το OPEN, Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί και δεν δίστασαν να ανταλλάξουν φιλιά και αγκαλιές, καθισμένοι σε ένα απόμερο τραπεζάκι στο κουτούκι «Ναυάγιο των Αγγέλων», ωστόσο δεν γινόταν να περάσουν απαρατήρητοι από τους υπόλοιπους θαμώνες.

Η 52χρονη τραγουδίστρια που ήταν casual ντυμένη, αποχώρησε με τον σύντροφό της, ο οποίος φορούσε βερμούδα και κοντομάνικο, αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours