Αıσχρή επiθεσn στην Αθηνά Οικονομάκου μετά το δıαζύγιο με τον Μιχόπουλο

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση του χωρισμού της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου, το απόγευμα της Παρασκευής (26/4),

Είδικα μετά τη διάψευση των φημών που είχαν κυκλοφορήσει πριν περίπου δύο μήνες και έκαναν λόγο για κρίση στο γάμο του ζευγαριού.

Η οικογένεια της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου έμοιαζε να είναι ιδανική. Μια ζωή γεμάτη με ταξίδια, τρυφερές αναρτήσεις, ερωτικές εξομολογήσεις και φυσικά δύο παιδιά που από την πρώτη μέρα παραμένουν η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Όμως, δεν έχουν όλα τα παραμύθια αίσιο τέλος…Έτσι και στην προκειμένη περίπτωση, το ζευγάρι αποφάσισε να «τραβήξει» διαφορετικούς δρόμους και να πάρει διαζύγιο.

Παρότι, πολλά ζευγάρια παίρνουν την απόφαση να χωρίσουν, το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου αναστάτωσε αρκετα του χρήστες των social media, οι οποίοι αποφάσισαν να βγάλουν τη «χολή» τους σε σχόλια στην τελευταία ανάρτηση της Οικονομάκου στο Instagram.

«Τελικά υπάρχουν προβλήματα και στον παράδεισο» έγραψε κάποιος στα σχόλια, ενώ ένας άλλος έγραψε, «Όλα για το θεαθήναι».

«Τουλάχιστον τώρα δε θα ζηλεύουν τον γάμο σου όσοι κάνουν σχόλια που δε σου αρέσουν. Να πω ότι λυπήθηκα, ψέματα θα είναι» ανέφερε κάποιος άλλος.

Αισχρή επίθεση απέναντι στην Οικονομάκου αποτέλεσε ένα σχόλι απεθυνόμενο στην ίδια που έγραψε: «Γέρασες και μπαγιάτεψες».

Δείτε παρακάτω ορισμένα μόνο από τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε η Αθηνά Οικονομάκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

1 3
2 2

About Post Author