Τα DAVINCI ARTISAN GELATO με την φινετσάτη αισθητική του χώρου και το ξεχωριστό μοντέλο εξυπηρέτησης «ταξιδεύουν» νοερά στις gelaterias της Ιταλίας, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη, ολοκληρωμένη εμπειρία στον καταναλωτή, που θέλει οπωσδήποτε να επαναλάβει!

Η ιστορία του DaVinci ξεκινάει από το νησί των Ανέμων

Το 1ο κατάστημα DAVINCI ARTISAN GELATO ξεκίνησε στη Μύκονο το 2012 και αμέσως έγινε το απόλυτο στέκι στο νησί των ανέμων! Έκτοτε, ουρές σχηματίζονται έξω από το κατάστημα από τους απανταχού λάτρεις του αυθεντικού ιταλικού gelato!

Το 2014 ξεκινά τη λειτουργία του το 2ο κατάστημα στην οδό Αδριανού, στο Μοναστηράκι! Έκτοτε έχουμε επεκταθεί στη Γλυφάδα, Ερμού, Κηφισιά, Ρόδος, Ηράκλειο, Αίγινα). Το 2020 ξεκινήσαμε και στην Κύπρο με πολλά καταστήματα σε high-traffic περιοχές.

Αυτό το 3πτυχο αποτυπώνεται και στο αποτελεσματικό μοντέλο προσωπικής εξυπηρέτησης, που έχουμε αναπτύξει: Ένα νέο, αυθεντικό και διαφοροποιημένο μοντέλο εξυπηρέτησης, που εκκινεί από τον πελάτη και καταλήγει σε αυτόν!

Δυο χρόνια βραβεύσεων

Τα DAVINCI ARTISAN GELATO αξιολογήθηκαν από τον ανεξάρτητο οργανισμό Best Greek Food Awards στις κορυφαίες gelateria της Ελλάδας και Κύπρου για το 2020 και το 2021. Δυο βραβεύσεις που ήρθαν σε ένα κομβικό σημείο της ανάπτυξης του αυθεντικού gelato μας.