Υλικά:
Για την βάση:
1 πακέτο πτιμπερ Παπαδόπουλου η ότι μπισκότα έχετε
120 γρ. Βούτυρο λιωμένο
λίγο σπιτικό λικέρ
Για την κρέμα:
1 κουτί Ζαχαρούλα γάλα
300 γρ. Τυρί κρέμα
χυμό από 2 λεμόνια
Για επίστρωση:
Λίγη μαρμελάδα βερίκοκο αραιωνουμε με λίγο νερό, ή σπιτική μαρμελάδα φράουλας και κομματάκια απο ολόφρεσκο ανανά η ότι φρουρό έχετε.
Πώς θα το κάνουμε:
Χτυπάμε στο μουλτι τα μπισκότα να γίνουν σκόνη.
Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο μαζί με το λικέρ.
Τα ρίχνουμε σε μια φόρμα 20-22cm με τσέρκι και πιέζουμε να γίνει μια ομοιόμορφη βάση.
Στο μουλτι χτυπάμε τα μισά υλικά της κρέμας, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα μισά και αφού γίνει η κρέμα των στρώνουμε πάνω στα μπισκότα.
Τοποθετούμε ψυγείο για 5 ώρες τουλάχιστον να σφίξει η κρέμα.
Προσθέτουμε μετά από 2 ώρες αφου το βάλαμε στο ψυγείο και την μαρμελάδα και τα φρούτα.
Πηγή:tastyday.gr
+ There are no comments
Add yours