Ανοίγει καθημερινά από τις 8 το πρωί και γίνεται χαμός! Ποιο είναι το μαγαζί όπου γίνονται ουρές για τους λουκουμάδες του;

Εδώ το μέλι ρέει άφθονο και οι αισθήσεις ταράζονται ευχάριστα! Το στέκι των λουκουμάδων στη πιο γλυκιά γωνία της πόλης, προβάλει την απλότητα, τη φρεσκάδα, τα αγνά υλικά, το ελληνικό μέλι την αυθεντικότητα και την ασυναγώνιστη γεύση του παραδοσιακού αυτού γλυκίσματος. Ο λόγος για τους Lukumades στο κέντρο της Αθήνας.

Lukumades, Αθήνα
Lukumades, Αθήνα

Το αγαπημένο γευστικό spot, μάλιστα εκτός από τους Αθηναίους έχει κερδίσει και τους επισκέπτες αφού το έχουν αναδείξει με τις κριτικές τους, ως το νούμερο ένα dessert της πόλης στο trip advisor!

Ο χώρος είναι μοντέρνος σε urban design αλλά η φιλοσοφία είναι ”παλιάς λογικής”, δηλαδή ολόφρεσκο προϊόν, αγνό και αυθεντικό, παραδοσιακής χειροποίητης συνταγής, που ξυπνά παιδικές μνήμες!

Lukumades, Αθήνα
Lukumades, Αθήνα

Λαχταριστά υλικά από μέλι (μάλιστα ελληνικό άνθεων), ξηρούς καρπούς και όλων των ειδών τις σοκολάτες μέχρι τους εξαιρετικούς γεμιστούς…με κρέμα μπανάνας, γέμιση μήλου, πραλίνας και λεμόνι – μαστίχα, οι συνδυασμοί είναι ατελείωτοι!

Μust taste σίγουρα, οι γεμιστοί λουκουμάδες αλλά και οι προτάσεις σε αλμυρές εκδοχές!

Info:
Καθημερινά από τις 08:00, Κυριακή από τις 09:00
Αιόλου 21 & Αγ. Ειρήνη, T.210 3210880

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours