Το μοντέλο που βγάζει χιλιάδες ευρώ τον μήνα και κρύβει ένα ένοχο μυστικό

Οι εικόνες δεν λένε πάντα την αλήθεια τελικά. Τι πάει λάθος με το μοντέλο.

Oνομάζεται Aitana Lopez, έχει ροζ μαλλιά, είναι 25 ετών και βγάζει 10 χιλιάδες ευρώ τον μήνα με τις σέξι φωτογραφίες της. Ωστόσο, δεν είναι αληθινή!

Πρόκειται για δημιούργημα του σχεδιαστή Rubén Cruz, ο οποίος «φτιάχνει» εικόνες μέσω τεχνητής νοημοσύνης. 

Αυτό το μοντέλο έχει θαυμαστές και πάνω από 120 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram, που πληρώνουν για τις φωτογραφίες της με χιλιάδες ευρώ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο σχεδιαστής να βγάζει πολλά χρήματα με τη βοήθεια της τεχνικής νοημοσύνης.

Ο σχεδιαστής είπε στο Euronews τον τρόπο δημιουργίας της Aitana αποκαλύπτοντας ότιδημιουργήθηκε για να φέρει περισσότερα χρήματα στην εταιρία του πρακτορείου The Clueless.

«Το κάναμε για να βγάλουμε καλύτερα χρήματα προς το ζην και να μην εξαρτόμαστε από άλλους ανθρώπους που έχουν εγωισμό, μανίες και που θέλουν απλώς να βγάζουν χρήματα ποζάροντας» ανέφερε ο σχεδιαστής.

Όπως ανέφεραν παίρνουν γύρω στα χίλια ευρώ ανά διαφήμιση και πρόσφατα έγινε το «πρόσωπο» μιας εταιρείας με συμπληρώματα διατροφής. Ακόμα, ανεβάζει φωτογραφίες με εσώρουχα στο Fanvue (πλατφόρμα σαν το OnlyFans) για να βγάζει περισσότερα χρήματα.

Πηγή:reader.gr

About Post Author