Κάθε πρωί που θα πίνουμε τον καφέ μας, σχεδιάζοντας τη μέρα μας ή το βράδυ λίγο πριν κοιμηθούμε,  θα είναι εκεί. Για να μας εμπνεύσει, να μας παρακινήσει και να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε μια ζωή που αξίζει να τη ζούμε, κόντρα σε όποια δυσκολία. Για να μας θυμίσει πως δεν είμαστε μόνοι και πως σίγουρα…. Καλύτερα Γίνεται!

Για μια ακόμη χρονιά, η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου σχεδίασε έναν πολύτιμο ετήσιο οδηγό, ένα μικρό θησαυροφυλάκιο πνευματικής ανύψωσης και αφύπνισης.  Στο «Ημερολόγιο 2021-Καλύτερα Γίνεται» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πεδίο, η κορυφαία thought leader, life, business και executive coach μάς προσφέρει κάθε μήνα και ένα διαφορετικό έναυσμα για να διευρύνουμε το πνεύμα μας, να ενισχύσουμε τη δύναμη της θέλησής μας, να ακονίσουμε την ενεργητικότητά μας και να ενεργοποιήσουμε την εσωτερική μας δύναμη. 

Ημερολόγιο 2021
Καλύτερα Γίνεται

Από την Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου
Εκδόσεις: Πεδίο
Σελίδες: 272
Λ.Τ.: 13,90 €

SAVE THE DATE
Η διαδικτυακή παρουσίαση του ημερολογίου έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 18:00 στη σελίδα του FB του Βιβλιοπωλείου Ιανός.

Στόχος για 2021, η ενίσχυση της πνευματικής μας δύναμης

Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου σημειώνει: «Αν ένα πράγμα μάς έμαθε η προηγούμενη χρονιά είναι να μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Η μόνη σταθερά που έχουμε είναι η φλόγα μέσα μας και το μόνο μας χρέος είναι να την προφυλάξουμε, να τη γιγαντώσουμε και να τη μοιραστούμε απλόχερα μας τους άλλους. Αυτός είναι ο εσωκεντρισμός! Φέτος θέλω η επιτυχία σας να ακουμπήσει την ψυχή σας, η ευτυχία σας να είναι σε όλα τα επίπεδα, η αίσθηση ικανοποίησης να σχετίζεται με το ποιοι πραγματικά είστε και οι πράξεις σας να τιμούν την ψυχή σας και να συνεισφέρουν σε ένα καλύτερο σήμερα και αύριο για εσάς και τους άλλους. Νομίζω ότι η λέξη του 2020 ήταν ‘’αβεβαιότητα”. Και το αντίδοτο στην αβεβαιότητα είναι η πνευματική δύναμη».

Λίγο πριν την έλευση της νέας χρονιάς και όσων προσδοκάμε να φέρει, το «Ημερολόγιο 2021-Καλύτερα Γίνεται» είναι το αντίδοτο στο μαύρο, το μέσο για να επαναξιολογήσουμε τα πράγματα και να προχωρήσουμε μπροστά. Ένα πολύτιμο δώρο για εμάς, αλλά-σίγουρα- και για τους ανθρώπους που αγαπάμε και θέλουμε να είναι ευτυχισμένοι. 

Η συγγραφέας

Η Thought Leader Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου έχει πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας, Master σε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διδακτορικό στις συνεργατικές στρατηγικές. Έχει πτυχίο Coaching από το CoachU κι έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Life Style Management από το Harvard Medical School-Dept. of Continuous Education. Εξαιρετικά έμπειρη Coach, ιδρύτρια της Life Clinic Group και ανάμεσα στους πρωτοπόρους του Coaching στην Ελλάδα. Έχει την πατρότητα του όρου «Εσωκεντρισμός©», ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της και διέπει την μεθοδολογία της στο Coaching. Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Καλύτερα Γίνεται» και «Ανταγωνιστές, συνεργαστείτε!». Πρόσφατα της απονεμήθηκε, από το Women Economic Forum, το βραβείο “Iconic Women Creating a Better World for All” (Μάρτιος 2020, Κάιρο).

Έχει 14 χρόνια εμπειρίας στα πολύ απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα πολυεθνικών εταιρειών σαν στέλεχος Επικοινωνίας και έχει διδάξει Μάρκετινγκ κι επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για περισσότερο από μία δεκαετία.

 

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours