«Δεν υπάρχει λόγος να ζω άλλο και να βασανίζω τους γονείς μου» – Συγκλονίζουν τα μηνύματα της 23χρονης που έπεσε στο κενό στην Πάτρα

Η Αστυνομία εντόπισε τρία κουτιά με αντικαταθλιπτικά χάπια στο διαμέρισμά της

Συγκλονίζουν τα μηνύματα της 23χρονης κοπέλας που έπεσε στο κενό από διαμέρισμα 5ου ορόφου πολυκατοικίας στην Πάτρα, βάζοντας τέλος στη ζωή της. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας, εντόπισαν το σώμα της κοπέλας στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας και ενημέρωσαν άμεσα ΕΛΑΣ και ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο διαπιστώνοντας τον θάνατό της που ήταν ακαριαίος.

Σύμφωνα με το pelop.gr οι αστυνομικοί που μπήκαν με τη βοήθεια κλειδαρά στο διαμέρισμά της, στην οδό Χαραλάμπη και Καρατζά στα Ψηλά Αλώνια εντόπισαν τρία κουτιά με αντικαταθλιπτικά χάπια αλά και μηνύματα που είχε στείλει η κοπέλα σε κοντινά της πρόσωπα στο viber και το messenger.

«Δεν υπάρχει λόγος να ζω άλλο και να βασανίζω τους γονείς μου, αφού δεν μπορώ να γίνω καλά… Δεν υπάρχει λόγος να χαλάνε άλλα λεφτά χωρίς λόγο…» φέρεται να είναι ένα από τα μηνύματα της αυτόχειρα. Αστυνομική πηγή που επικαλείται το τοπικό μέσο είπε ότι η 23χρονη με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Η οικογένειά της έχει ενημερωθεί από την Αστυνομία.

About Post Author