Λένα Κιτσοπούλου: Θύελλα αντιδράσεων για την παράστασή της στην Επίδαυρο – Γιούχαραν την ίδια και τους ηθοποιούς

“Μπασκέτα στην Επίδαυρο μαρή;”, “Ήταν απαίσιο”, “Όσο πέρναγε η ώρα γινόταν ακόμη χειρότερο”, γράφουν στο Twitter οι απογοητευμένοι θεατές.

Ένταση προκλήθηκε στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, όπου στις 14 και 15 Ιουλίου η Λένα Κιτσοπούλου παρουσίασε την παράσταση «Σφήκες» του Αριστοφάνη, σε δική της διασκευή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, πάνω από 10.000 θεατές έδωσαν το παρών για να παρακολουθήσουν το έργο. Ωστόσο, πολλοί από αυτούς δεν ήταν μάλλον προετοιμασμένοι για αυτό που επρόκειτο για διαδραματιστεί επί σκηνής. Γι’ αυτό και οι περισσότεροι θεατές αποχώρησαν από το θέατρο στα μισά της παράστασης, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για το θέαμα.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που γιούχαραν την ηθοποιό και σκηνοθέτιδα αλλά και τον υπόλοιπο θίασο, ενώ κάποιοι άλλοι θέλησαν να τους υποστηρίξουν ξεσπώντας σε θερμά χειροκροτήματα.

Η θύελλα αντιδράσεων επεκτάθηκε και στο Twitter, όπου το hashtag #κιτσοπουλου έφτασε στην κορυφή των τάσεων στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο, με τους θεατές να εκφράζουν την άποψή τους για το έργο.

About Post Author