«ΑΝΔΡΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ-Οξύμωρο?» του Robert Dubac | Τετάρτη 2 Αυγούστου | Δημοτικό θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής» 

Οι θεατρικές επιχειρήσεις Ερωφίλη παρουσιάζουν την παράσταση «ΑΝΔΡΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ-Οξύμωρο?» του Robert Dubac, την Τετάρτη 2 Αυγούστου στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής». 

Πρόκειται για μια βαθιά ανθρώπινη ξεκαρδιστική κωμωδία με το Νίκο Πολυδερόπουλο, σε διασκευή – σκηνοθεσία Αναστασίας Παπαστάθη, η οποία παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα!

Αλήθεια, ξέρει κανείς τι θέλουν οι γυναίκες; 

Πόσο εύκολο είναι τελικά να τις καταλάβουν οι άντρες; 

O Νίκος Πολυδερόπουλος αυτό το καλοκαίρι θα ψάξει από άκρη έως άκρη την Ελλάδα προσπαθώντας να βρει τις απαντήσεις… μέσα από την διαδραστική κωμωδία «Ανδρική Νοημοσύνη – Οξύμωρο?». 

Ο Μάνος, ο ήρωας που θα υποδυθεί, θα κληθεί για να καταλάβει τις γυναίκες, να ανακαλύψει πρώτα τον εαυτό του. Σε αυτή του την προσπάθεια, αρωγός του το κοινό, αλλά και 5 ακόμα πρόσωπα έκπληξη που θα υποδυθεί … ο ίδιος!

Θα μπορέσει τελικά να λύσει τον γρίφο που εδώ και αιώνες είναι άλυτος, ώστε να κερδίσει πίσω τη μία και μοναδική γυναίκα της ζωής του;

Η συνέχεια επί σκηνής με το Νίκο Πολυδερόπουλο σε έναν απρόβλεπτο μονόλογο, που σκοπό έχει μέσα από τις οικείες ξεκαρδιστικές καταστάσεις,  να ανακαλύψει αν η ανδρική νοημοσύνη είναι πραγματικά σχήμα οξύμωρο…. 

Και φυσικά αυτό δε μπορεί να γίνει χωρίς τη βοήθεια μιας γυναίκας… έτσι  η Αναστασία Παπαστάθη υπογράφει τη σκηνοθεσία και τη διασκευή του έργου.

Το καλοκαιρινό ραντεβού θα δοθεί από τον Ιούλιο σε όλη τη Ελλάδα και όλοι μαζί άντρες – γυναίκες θα ψάξουμε να βρούμε τις απαντήσεις.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Πρωταγωνιστεί : Νίκος Πολυδερόπουλος

Κείμενο : Robert Dubac

Διασκευή – Σκηνοθεσία : Αναστασία Παπαστάθη

Σκηνικά : Αρετή Μουστάκα

Κοστούμια : Αντώνης Νικολαίδης

Φωτογραφίες : Γιώργος Διαμαντής

Παραγωγή : Erofili Productions

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης

Προπώληση εισιτηρίων: 

https://www.viva.gr/tickets/theater/andriki-noimosyni-oksymoro/

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης

Εmail: kokolakispr@yahoo.gr και kokolakispr@gmail.com

About Post Author