Μην χάσετε αυτό το καλοκαίρι !

Η διάσημη εκπομπή Fort Boyard έρχεται αυτές τις διακοπές στο TV5MONDE για την τριακοστή τρίτη σεζόν της με το σασπένς να φτάνει στα ύψη. Παρακολουθήστε επίσης την αστυνόμο Ρόζα Γουάιλντερ σε νέες ανέκδοτες περιπέτειες στην καρδιά των ελβετικών Άλπεων.
 

Στο πρόγραμμα της πλατφόρμας TV5MONDEplus : μία επιλογή κινηματογραφικών ταινιών και ταινιών για νέους για να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι, εστιάζοντας στον βελγικό κινηματογράφο και σε ντοκιμαντέρ που εμπνέουν με την εξωτική ομορφιά των ελβετικών τοπίων.

Σε απευθείας μετάδοση 

Η παρέλαση της 14ης Ιουλίου
Παρασκευή 14 Ιουλίου στις 11:00* 

Η φετινή 14η Ιουλίου θα είναι αφιερωμένη στην δέσμευση και στην υπέρβαση του εαυτού, ακριβώς έναν χρόνο πριν τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024. 
Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση την στρατιωτική παρέλαση με αφορμή την γαλλική Εθνική γιορτή !

Η καλοκαιρινή σας ψυχαγωγία 

Fort Boyard, τα 9 ατού του Πατέρα Φουράς  Με υπότιτλους 
Κάθε Δευτέρα στις 22:00* από τις 3 Ιουλίου

Στη νέα αυτή σεζόν, ο Πατέρας Φουράς θα βγάλει από το μανίκι του εννιά ατού που θα αναστατώσουν όλες τις δοκιμασίες.

Η σειρά της Τρίτης σας 

ΑΝΕΚΔΟΤΗ 
Γουάιλντερ Σεζόν 4  Με υπότιτλους 
Από την Τρίτη 27 Ιουνίου στις 22:00*

Επιστρέφοντας στο χωριό όπου γεννήθηκε στις ελβετικές Άλπεις, η Ρόζα Γουάιλντερ, αστυνόμος από την Βέρνη, έρχεται αντιμέτωπη με μία σειρά εγκλημάτων, ιδιαιτέρως σκοτεινών.

Ήρθαν οι διακοπές ! 

> Δείτε το κονούμενο σχέδιο 

Οι περιπέτειες των Στρουμφ, αυτών των μικρών μπλε πλασμάτων που ζουν σε ένα ήσυχο χωριουδάκι και αντιμετωπίζουν τον τρομερό Δρακουμέλ.

> Δείτε το κινούμενο σχέδιο 

Απόδραση στην Ελβετία 

Κάστρα της Μπελ Επόκ, αριστοκρατικά ορεινά ξενοδοχεία, πολυτελή παλάτια… Ανακαλύψτε μοναδικά μνημεία, πραγματικά κοσμήματα της ελβετικής πολιτιστικής ιστορίας.
 
> Δείτε το ντοκιμαντέρ 

Καθημερινά, εκατοντάδες χιλιάδες ταξιδιώτες διασχίζουν την Ελβετία με τρένο, περνώντας μέσα από ονειρικά τοπία.

> Δείτε το ντοκιμαντέρ

Θερινό σινεμά

Ο Tραλαλά, ένας σαραντάρης καλλιτέχνης, συναντάει στον σταθμό Μονπαρνάς μία νέα γυναίκα που πιστεύει ότι είναι η Παρθένος Μαρία, η οποία τον συμβουλεύει να μην είναι ο εαυτός του. Εκείνος λοιπόν εγκαταλείπει την πρωτεύουσα και καταλήγει να βρει στη Λούρδη την γυναίκα με την οποία είναι ήδη ερωτευμένος.

> Δείτε την ταινία 

Η Βαλί και η Μινά είναι δύο αδελφές εντελώς διαφορετικές. Η μία είναι τραγουδίστρια, ονειροπόλος και συναισθηματική. Η άλλη είναι θεραπεύτρια, απόμακρη και λογικοκρατούμενη. Μια ιστορία επανασύνδεσης, ιστορία αγάπης ανάμεσα σε δύο αδέλφια, ιστορία μιας οικογένειας που αγαπιέται αλλά δεν ξέρει πως να το εκφράσει και να το αλληλομοιραστεί.

> Δείτε την ταινία 

Zoυμ στον βελγικό κινηματογράφο

Ο χαρισματικός Λουί Ντουριέ κατακτά τη θέση του νεότερου βουλευτή του Βελγίου. Μία μέρα όμως, βρίσκεται κατηγορούμενος για τον φόνο της γυναίκας του η οποία βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους. 

> Δείτε την ταινία 

Ο Σιμόν Βολμπέργκ, δήμαρχος μίας μικρής επαρχιώτικης πόλης, τρελά ερωτευμένος με την γυναίκα του, παρεμβατικός πατέρας και προκλητικός γιος, έχει εμμονή με την οικογένεια. Μία εμμονή που τον οδηγεί και τον σπρώχνει να θέτει σε δοκιμασία τους οικογενειακούς του δεσμούς και να ελέγχει την δύναμη ή την αδυναμία τους.

> Δείτε την ταινία 

About Post Author