Πουλήθηκαν σε φιλανθρωπική δημοπρασία όλα τα μετάλλια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη

Η τελευταία επιθυμία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη να βγουν σε δημοπρασία τα μετάλλια που κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και οι τρεις Ολυμπιακές δάδες που κράτησε ως λαμπαδηδρόμος έγινε σήμερα πραγματικότητα καθώς – λγους μήνες μετά τον θάνατό του – η οικογένειά του ανακοίνωσε ότι “τα Silent Auctions ολοκληρώθηκαν” με συμμετοχές ενδιαφερομένων από διάφορες χώρες.

Τα χρήματα των δημοπρασιών θα δοθούν απευθείας και ισόποσα στους ακόλουθους επτά μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και στις 2 οικογένειες πληγέντων των φαινομένων της 15ης Οκτωβρίου στην Κρήτη.

–ΛΑΜΨΗ– Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος.

–ΦΛΟΓΑ– Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες.

–Παιδικό Χωριό SOS στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.

-Σύλλογος Σεισμόπληκτων Δήμου Μινώα Πεδιάδας “Η Ελπίδα” και στις οικογένειες των δύο θυμάτων των φυσικών φαινομένων της 15ης Οκτωβρίου 2022 στην Κρήτη.

–ΆΡΣΙΣ– Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων.

–Γιατροί Χωρίς Σύνορα.

-Κοινωνική Κουζίνα ο Άλλος Άνθρωπος”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Τα Silent Auctions ολοκληρώθηκαν και η επιθυμία του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη να βγουν σε δημοπρασία τα μετάλλιά του γίνεται πραγματικότητα. Η συμμετοχή του κόσμου από διάφορες χώρες ήταν συγκινητική. Πολλοί συμμετέχοντες εξέφρασαν την επιθυμία να προσφέρουν στις οργανώσεις το ποσό που διέθεσαν στη δημοπρασία, παρόλο που δεν ήταν οι πλειοδότες και αυτό είναι που κάνει την παρακαταθήκη του Αλέξανδρου ακόμα πιο σημαντική.

About Post Author