Μολό: “Χρωστάω παντού! Οι μάνατζερ μου έκλεψαν 10-15 εκ. ευρώ”

Σε δεινή οικονομική θέση αποκάλυψε πως βρίσκεται ο Γιοάν Μολό.

Ο 33χρονος Γάλλος εξτρέμ, που από το 2019 μέχρι το 2021 έπαιξε στον Παναθηναϊκό, τόνισε πως είναι χρεωμένος παντού και κατήγγειλε πως έχει πέσει θύμα απάτης από μάνατζερ που του «έφαγαν» πάνω από 10 εκατ. ευρώ!

«Μου έχουν απαγορεύσει τις τραπεζικές συναλλαγές, έχω κολλήσει με την Τράπεζα της Γαλλίας και είμαι στα δικαστήρια με όλες τις τράπεζες γιατί χρωστάω χρήματα παντού», τόνισε ο Μολό, που πλέον αγωνίζεται με την Ιέρ στη National 2 της Γαλλίας (τέταρτη εθνική κατηγορία).

«Είναι χειραγώγηση και οργανωμένη συμμορία, της οποίας ήμουν θύμα σε όλη μου την καριέρα. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι ένα άγριο περιβάλλον, όπου επιβιώνουν μόνο οι ισχυρότεροι. Πλήρωσα όμως το τίμημα της φήμης γιατί περιτριγυρίστηκα από αρκετά τοξικούς ανθρώπους. Απλώς αποδείχτηκε ότι με χειραγωγούσαν για 10 χρόνια από την ζωή μου και στα 11-12 ανακάλυψα την αλήθεια», ανέφερε.

«Πολύ νωρίς στην καριέρα μου, επιχείρησα να κάνω ασφάλεια ζωής. Μου εξήγησαν ότι όλα τα χρήματα που θα κέρδιζα θα πήγαιναν σε αυτήν την ασφάλεια ζωής και ότι θα αποδώσει καρπούς, όταν θα σταματήσω την καριέρα μου. Αλλά για 8-9 χρόνια, δεν μπορούσα να αγγίξω αυτά τα χρήματα. Κάθε 31 Δεκεμβρίου έπαιρνα τις αποδείξεις για όσα είχα κερδίσει. Και ήταν πλαστές. Υπάρχουν δάνεια, που έχουν ληφθεί από τους πράκτορές μου για λογαριασμό μου. Είχαν τους κωδικούς πρόσβασης για τους λογαριασμούς μου και τα βιβλιάρια επιταγών», κατέληξε.

Πηγή:prasinostypos.gr