Σοφία Βογιατζάκη: Γι’ αυτό τον λόγο βρέθηκε στο πρωινό του Mega – «Στην αρχή δεν ήθελα να είμαι στον Όμορφο Κόσμο» 

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Σοφία Βογιατζάκη και παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Η ηθοποιός με το ξεχωριστό ταμπεραμέντο έκανε μία αναδρομή στην πορεία της και θυμήθηκε όμορφες στιγμές από την εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το Πρωί», που ήταν συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη, αλλά και από τη «Είσαι το ταίρι μου», που την ανέδειξε τηλεοπτικά.

Μέσα σε όλα αποκάλυψε ότι η συμμετοχή της στο πρωινό του Mega τη βοήθησε και μετέπειτα στο επάγγελμά της.

«Όταν ήρθε η πρόταση από τον “Όμορφο κόσμο το πρωί” δεν ήθελα. Δεν ήθελα, δεν θυμάσαι; Καλέ δεν ήθελα! Έλεγα ποιος το σκέφτηκε, πως είναι δυνατόν, πως σας ήρθε, εγώ δεν έγω σχέση με αυτά, εγώ δεν θέλω να γίνω τηλεπαρουσιάστρια, εμένα η δουλειά μου είναι ηθοποιός και πως σας ήρθε αυτό. Μου ζητούσαν να κάνω ραντεβού μαζί σου και δεν ήθελα. Χτυπιόμουν, δεν ήθελα. «Τι δουλειά έχω εγώ με τις εκπομπές και τα πρωινάδικα;» έλεγα. Άκου τότε. Δίκιο είχα όμως τότε. Μετά γνώρισα εσένα και θυμάμαι το πρώτο μας ραντεβού. Επί δυόμιση ώρες ήμουν κάτω από τις καρέκλες και τους καναπέδες από τα γέλια. Αν μη τι άλλο κατάλαβα πως μαζί σου θα περάσω πάρα πολύ ωραία»

«Την ίδια περίοδο μπαίνει ο μπαμπάς μου στο νοσοκομείο με 98% φραγμένα τα πνευμόνια του και τα δύο από καρκίνο. Έλεγα συνέχεια πως δεν θέλω τηλεόραση και πρωινό γιατί η δουλειά μου είναι άλλη, αλλά μετά είπα πως θα το κάνω αναγκαστικά γιατί χρειαζόμουν τα χρήματα».

«Γνωρίζω όμως εσένα, πέφτω κάτω από τα γέλια και λέω το ΟΚ. Να στείλουμε και χαιρετίσματα σε όλη την παρέα! Στη Ράνια, τον Μανώλη, τον Φοίβο, την Εύη και την Κατερίνα Καινούργιου που ήταν μελαχρινή στην δημοσιογραφική ομάδα»

Δεν με εμπιστεύομαι στο τιμόνι

Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε και για το γεγονός γιατί δεν έχει βγάλει δίπλωμα αυτοκινήτου, αλλά και γιατί δεν έχει κάνει παιδί ακόμα. «Αγόρασα αυτοκίνητο για να με αναγκάσω να γραφτώ σε σχολή οδηγών. Δεν με εμπιστεύομαι με τιμόνι, δεν θέλω να έχω την ευθύνη της ζωής των ανθρώπων που περπατάνε και που είναι στα άλλα αυτοκίνητα. Ακριβώς την ίδια ευθύνη νιώθω με το να γεννήσω ένα παιδί» ομολόγησε η ηθοποιός.