Καπουτζίδης: «Αν υπάρχει κοινό που σταμάτησε να με βλέπει επειδή είμαι γκέι, λυπάμαι που ήταν κοινό μου» (vid)

Ο ίδιος ανέφερε ότι η αποκάλυψη της σeξoυαλικότητας του θίγει μια απελευθέρωση

Για την αποκάλυψη της σeξουαλικότητας του, την περιπέτεια της υγείας του μετά τη φετινή Eurovision, την επιτυχία του, τα κλασσικά έργα στο ελληνικό θέατρο και την ακτιβιστική του στάση αναφέρθηκε ο ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4».

Ο ίδιος ανέφερε ότι η αποκάλυψη της σeξoυαλικότητας του θίγει μια απελευθέρωση ενώ αποκάλυψε πως δεν θυμάται πως ήταν η ζωή του πριν την αποκάλυψη της σeξoυαλικότητας του προσθέτοντας: «Όλα αυτά έχουν ένα πλαίσιο ελευθερίας και είναι ωραίο να είσαι ελεύθερος».

Ο ηθοποιός, αναφέρθηκε, επίσης, στην προηγούμενη χρονιά που ήταν δύσκολη για τον ίδιο δηλώνοντας ότι «αυτά που θεωρείς δεδομένα μπορούν να χαθούν ανά πάσα στιγμή», ενώ έκανε γνωστό ότι κόλλησε κάτι στη φετινή Eurovision και νοσηλεύτηκε με 40,8 πυρετό.

Αναφερθηκε, μεταξύ άλλων, για την επιτυχία της σειράς «Παρά Πέντε» δηλώνοντας: «Νιώθω πιο επιτυχημένος τώρα από όταν έκανα το ”Παρά Πέντε”. Τώρα είμαι ο εαυτός μου εκατό τις εκατό. Τότε ήμουν ένας άνθρωπος που δούλευα σε εξαντλητικούς ρυθμούς από αυτούς που ήθελα, υπήρχαν απαιτήσεις των γύρω που έπρεπε να ικανοποιήσω ενώ τώρα ικανοποιώ τον εαυτό μου».

Ο ίδιος μίλησε για την αποστασιοποίηση των ανθρώπων από το συναίσθημα αναφέροντας ότι ο κόσμος ζει αποστειρωμένα τονίζοντας «πεθαίνει κάποιος και γράφεις ένα RIP και τελείωσε. Που είναι το κλάμα σου; Ο κόμπος σου στο λαιμό;».

Για την υπερβολική χρήση των κλασσικών έργων στο ελληνικό θέατρο ανέφερε ότι: «Στο θέατρο δεν καταγράφουμε το σήμερα μας. Υπάρχει μια ποσόσοστη που είναι πάρα πολύ υπερ των κλασσικών θεάτρων. Η ποσόστοση, όμως, που υπάρχει στην Ελλάδα είναι λάθος. Πρέπει να καταγράψουμε το σήμερα».

«Η τηλεόραση ήταν μεγάλη τρικυμία..Στη τηλεόραση άλλα σου λέει ο ένας από μπροστά άλλα από πίσω. Ο τάδε δεν χωνεύει αυτόν τη Δευτέρα αλλά τη Τρίτη είναι κολλητοί. Όλα αυτά είναι λίγο ζαλιστικά» δήλωσε για την πρώτη του επαφή με την τηλεόραση.

Ο ίδιος έκανε γνωστό ότι τελείωσε για αυτόν η Eurovision: «Τελείωσα από την Eurovision, δεν έπρεπε να είχα πάει πέρσι. Έσκασε ο οργανισμός μου. Είναι και αυτό ένα βαρίδιο. Ερχόνταν πάντα σε λάθος χρονική στιγμή».

Αναφορικά για το coming out και την ακτιβιστική του στάση δήλωσε: «Υπάρχει ένα τίμημα το οποίο πληρώνεις. Μου φαίνεται ότι ήθελα να το πληρώσω γιατί κατά κάποιο τρόπο απομακρύνεσαι και από ανθρώπους που εσύ θα ήθελες να απομακρυνθείς δηλαδή αν υπάρχει κοινό που σταμάτησε να με βλέπει επείδη είμαι gay, λυπάμαι που ήταν κοινό μου».

Δείτε όλη τη συνέντευξη

About Post Author