Οι Μυκονιάτες δεν αντέχουν την τρασαδούρα που κυκλοφορεί και «κρύβονται» στις εξοχικές βίλες τους

Ο καύσωνας έχει κάνει κοσμικούς και celebrities να χάνουν τα όρια και να είναι έτοιμοι για καβγάδες.

2 mikonos1

Στα φλας πλέον εκτίθεται (και καίγεται) μία νέα γενιά δευτεροκλασάτων μαϊντανών που προσπαθεί να κάνει αισθητή την παρουσία της, αλλά μάταια, καθώς δεν διαθέτει ούτε γούστο ούτε στιλ. Το ίδιο παιχνίδι παίζεται και στο -άδειο από Ελληνες- νησί των ανέμων, καθώς σχεδόν κανένας chic Αθηναίος δεν κυκλοφορεί στο Ματογιάννι, παρά μόνο τουρίστες με σακίδια και δευτεροκλασάτοι μαϊντανοί.

MIKONOS 1 1

Οι παλιοί, καλοί Μυκονιάτες, ανήμποροι να αντιμετωπίσουν την τρασαδούρα που βλέπουν, «κλείνονται» και «κρύβονται» στις εξοχικές βίλες τους. Εκτός από την παλιά καλή γενιά, έχει όμως εξαφανιστεί και η παλιά κοσμική αθηναϊκή society των 90s, καθώς άλλοι κουράστηκαν, άλλοι έπεσαν έξω και άλλοι ξεκουράζονται στη γειτονιά των αγγέλων, όπως μου δήλωσε με ύφος η snob φίλη μου Μαριλένα από τη βίλα της στη Φτελιά, που μένει άναυδη με το αστρονομικό ποσό που πουλάει τη βίλα του στο νησί ζευγάρι gay κομμωτών, την οποία αγόρασε πριν από μερικά χρόνια από πτωχευμένο εκδότη.

«Στο νησί κάνει καθένας ό,τι γουστάρει» συνέχισε να μου λέει σχετικά με τα γκράφιτι ξένου εκκεντρικού καλλιτέχνη, με την άδεια, φυσικά, των Αρχών…

Πηγή:espressonews.gr

About Post Author