Στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Μελέτης Ηλίας και μίλησε στη Ζωή Κρονάκη και τον Τάσο Ιορδανίδη με αφορμή την καλοκαιρινή του περιοδεία.
Ο ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει για την πολυσυζητημένη επανένωση των συντελεστών της σειράς «Σόι σου» στον Alpha.
«Είμαστε σε μια φάση που έχουν προκύψει διάφορα τεχνικά προβλήματα, κάποια τεχνικά ζητήματα. Ουσιαστικά σε λίγες ημέρες θα ξεκαθαρίσει είτε προς το ναι είτε προς το όχι. Ακόμα νιώθω ότι δεν μπορώ να πω κάτι γιατί μπορεί να πέσω έξω ό,τι και να πω. Οπότε περιμένουμε λίγες μέρες ακόμα».
«Αυτή η αναμονή, για εμάς τους ηθοποιούς, είναι δύσκολη γιατί είναι ένα μεταβατικό στάδιο. Είναι δηλαδή μια περίοδος που κλείνεις δουλειές για την επόμενη χρονιά και, αν περάσουν μερικές μέρες ακόμα, μπορεί να μην υπάρχουν πια θέσεις και να έχουν κλείσει όλες οι δουλειές».
«Εμείς έχουμε θυσιάσει κάπως την τηλεοπτική μας σεζόν για την αναμονή του «Σόι σου» και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Την αγαπάμε πάρα πολύ τη συγκεκριμένη δουλειά» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Μελέτης Ηλίας στη νέα του συνέντευξη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ.
Πηγή: tvnea.com