Η πρόταση στον Πέτρο Φιλιππίδη για νέα σειρά και περιμένει την απόφαση του Εφετείου

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει δεχθεί πρόταση από μεγάλο ιδιωτικό κανάλι, να επιστρέψει ως κεντρικό πρόσωπο σε νέα τηλεοπτική σειρά, τη σεζόν 2024 – 2025, πιθανότερα όμως κατά το β’ μισό της σεζόν.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης περιμένει την απόφαση του Εφετείου

Βασική προϋπόθεση, όμως, είναι να έχει πραγματοποιηθεί το δικαστήριο που περιμένει ο ηθοποιός – ο οποίος είναι βέβαιος πως θα αθωωθεί για όλες τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Ειδικότερα, εν αναμονή του Εφετείου βρίσκεται ο ηθοποιός, ο οποίος, μετά την αποφυλάκισή του, επιμένει να κρατά χαμηλούς τους τόνους, αποφεύγοντας οποιαδήποτε επαφή με τα ΜΜΕ, που εξακολουθούν να πασχίζουν για μια του δήλωση.

Η συγκεκριμένη απόφαση έχει ληφθεί από κοινού με τους δικηγόρους του και αφορά, τόσο τον ίδιο, όσο και την οικογένειά του, με τον ίδιο να δηλώνει αποφασισμένος να μιλήσει για τη δικαστική του περιπέτεια μόνο μετά το Εφετείο και υπό τον όρο η συνέντευξη που θα δώσει να είναι σε ζωντανή μετάδοση, ώστε να ακουστούν όλα όσα θέλει, χωρίς να αλλάξει οτιδήποτε στο μοντάζ.

Η απόφαση του Πέτρου Φιλιππίδη ν’ απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας

Βέβαια, δεν έχει αφήσει στην άκρη τη θεατρική και τηλεοπτική του καριέρα και από πολύ νωρίς δέχτηκε πρόταση από μεγάλο θέατρο, προκειμένου να επιστρέψει με πρωταγωνιστικό ρόλο στη σκηνή, την οποία ο ηθοποιός «τρέναρε» εξαρχής σκόπιμα, για να μη στρέψει ξανά το φώτα επάνω του σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, επιλέγοντας να βγάζει τα προς το ζην με μεταφράσεις θεατρικών κειμένων.

Επί τάπητος έχει πέσει και το σενάριο πριν τη δική του σειρά, να τον δούμε σε guest εμφάνιση σε άλλο σήριαλ του σταθμού, κάτι το οποίο δεν είναι πιθανό να συμβεί, κυρίως λόγω αμφιβολιών του ηθοποιού για το κατά πόσο κάτι τέτοιο θα μετρίαζε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού για το δικό του σήριαλ.

Υπενθυμίζεται πως ο Πέτρος Φιλιππίδης, παρά την καταδίκη του σε οχτώ χρόνια κάθειρξη, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι το Εφετείο, καθώς το δικαστήριο χορήγησε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, με την εν λόγω απόφαση να είναι ομόφωνη, με σύμφωνη εισαγγελική εισήγηση, καθώς ο ίδιος δεν θεωρήθηκε ούτε ύποπτος φυγής, ούτε επικίνδυνος για την τέλεση νέων αδικημάτων.

About Post Author