Γιώργος Κωνσταντίνου: «Έχουν καβαλήσει το καλάμι και νομίζουν ότι κάτι γίνεται»

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου έδωσε Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στην Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Μέσω αυτής, μίλησε και για το λάθος που κάνουν ορισμένοι ηθοποιοί της νέας γενιάς.

Ποιο είναι το λάθος των νεότερων;

Λέω συνέχεια:

«Παιδιά, εσείς βγήκατε πρωταγωνιστές στην τηλεόραση και νομίζετε ότι κερδίσατε τον κόσμο, όχι, αυτός ο κόσμος είναι ένα όνειρο, θα σβήσει αύριο, θα τελειώσει, το θεμέλιο είναι το θέατρο, εκεί θα σε αναγνωρίσει ο κόσμος, θα σε αγαπήσει.

Αν παίξεις σε ένα σίριαλ τον πρώτο χρόνο και τον επόμενο δεν παίξεις, ο κόσμος θα σε ξεχάσει εντελώς».

Είναι μερικά παιδικά παιδιά που «έχουν καβαλήσει το καλάμι» και νομίζουν ότι κάτι γίνεται, ότι κάτι είναι και κάτι συμβαίνει με αυτούς, αλλά δεν είναι έτσι.

Έχω τεράστια εμπειρία στην τηλεόραση, 50 χρόνια.

Η υγεία σας πώς είναι; Έγινε γνωστή μια περιπέτεια που περάσατε πρόσφατα και μεταφερθήκατε στο νοσοκομείο της Πάτρας, όπου βρισκόσασταν για περιοδεία.

Δεν πέρασα καμία περιπέτεια. Τι ήταν αυτό το πράγμα; Είχα ένα φίλο ορθοπεδικό κι επειδή το γόνατό μου έκανε κρακ, κρακ από τα άλατα, καθώς είχα να τον δω πολύ καιρό, μιλήσαμε και μου είπε: «είσαι στην Πάτρα, δεν σε είδα…» και του είπα ότι θα περάσω να σε δω. Ευκαιρία να έβλεπε και το γόνατό μου. Δηλαδή, αν πάω σε ένα νεκροταφείο, θα πείτε ότι έχω πεθάνει; Δεν γλιτώνεις… για να πάω στο νοσοκομείο να κοιταχτώ, θα βάλω μουστάκι, γένια, παλτό, καπέλο και θα πάω νύχτα… Δεν είναι να πάω στο νοσοκομείο, θα γράψουν όλοι: «Πεθαίνει, κάτι έχει». Καταλαβαίνω ότι κάνουν μία δουλειά, θέλουν να βγάλουν ένα μικρό ¨λαβράκι» για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Υπάρχουν, βέβαια, κάποιοι συνάδελφοι που καμία φορά γελάω και κάποια άλλη θυμώνω και τους κατακρίνω.

About Post Author