Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Τρισάγιο στο Α’ Νεκροταφείο σε στενό οικογενειακό κύκλο

Λίγα 24ωρα πριν από την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η οικογένειά του συγκεντρώθηκε στο Α’ Νεκροταφείο, όπου και πραγματοποιήθηκε τρισάγιο.

Στο εκκλησάκι των Αγίων Θεοδώρων, τη σορό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ασπάστηκαν η σύζυγός του Άννα-Μαρία, οι γιοι του Παύλος, Νικόλαος και Φίλιππος μαζί με τις συζύγους τους, η κόρη του Θεοδώρα με τον αρραβωνιαστικό της Μάθιου Κουμάρ, η βασιλομήτωρ της Ισπανίας Σοφία μαζί με την κόρη της Ινφάντα Κριστίνα, η μικρότερη αδελφή του τέως βασιλιά, Ειρήνη, τα εγγόνια του, παιδιά του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Αχιλλέας-Ανδρέας, Κωνσταντίνος-Αλέξιος, Οδυσσέας-Κίμωνας και Αριστείδης-Σταύρος.

Η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αποφάσισε κάτω από άκρα μυστικότητα να τελέσει το τρισάγιο, ώστε να πει το δικό της, προσωπικό, αντίο στο αγαπημένο τους πρόσωπο.

Η εξόδιος ακολουθία του Βασιλέως Κωνσταντίνου θα τελεστεί την Δευτέρα στις 12.00 μ.μ. στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών και θα ακολουθήσει η ταφή στο Τατόι. Η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 06.00 π.μ. έως τις 10.30 π.μ καθώς θα βρίσκεται στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου.

newsit.gr