Συνελήφθη ένας από τους δράστες που επιτέθηκαν στον Νοτιοκορεάτη youtuber έξω από το Καραϊσκάκης

Χειροπέδες σε ένα άτομο που οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά. Συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των υπολοίπων εμπλεκομένων που προέβησαν σε ληστρική επίθεση σε βάρος 38χρονου Νοτιοκορεάτη youtuber, εξωτερικά του “Γ. Καραϊσκάκης”, όπως γράφει το NEWS 24/7.

Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη απογευματινές ώρες την Παρασκευή (16/9) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους ένας εκ των δραστών, που προέβησαν σε ληστρική επίθεση σε βάρος 38χρονου Νοτιοκορεάτη youtuber, εξωτερικά του γηπέδου “Γ. Καραϊσκάκης” πριν τον αγώνα Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το NEWS 24/7, πρόκειται για 19χρονο Έλληνα, ο οποίος από κοινού με άλλους επιτέθηκαν και τραυμάτισαν ελαφρά τον 38χρονο και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των λοιπών εμπλεκομένων.

Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός με επίσημη θέση μέσω Instagram καταδίκασε το περιστατικό με την επίθεση, τονίζοντας ότι αυτοί που προκαλούν βία δεν έχουν θέση στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ενώ ο 38χρονος θα έχει ένα εισιτήριο διαρκείας και εγγράφεται μέλος στα μητρώα του συλλόγου.

About Post Author