Π. Φάληρο: Σκότωσε την μητέρα του και έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά τους

Κατά την διάρκεια της κατάσβεσης απεγκλωβίστηκε ο 48χρονος γιος της 78χρονης που βρέθηκε νεκρή. Διαπιστώθηκε πως έφερε τραύματα από μαχαίρι και προσήχθη ο γιος στην Ασφάλεια όπου ανακρίνεται.

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται η φωτιά και ο θάνατος μίας 78χρονης γυναίκας μέσα στο διαμέρισμά της, στον 1ο όροφο κτιρίου επί της οδού Σολωμού 55, στο Παλαιό Φάληρο.

Κατά την διάρκεια της κατάσβεσης απεγκλωβίστηκε από αστυνομικούς που έφτασαν πρώτοι ο 48χρονος γιος της 78χρονης που βρέθηκε νεκρή και τον έβγαλαν έξω από το κλιμακοστάσιο. Κατά την διάρκεια της κατάσβεσης οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρή την γυναίκα όμως διαπιστώθηκε πως έφερε τραύματα από μαχαίρι.

Ο γιος της προσήχθη στην Ασφάλεια Αθηνών και ανακρίνεται ενώ αναμένεται να σχηματισθεί δικογραφία σε βάρος του για ανθρωποκτονία, καθώς η εικόνα που έχουν σχηματίσει οι Αρχές είναι ότι ο δράστης σκότωσε την μητέρα του και έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγή:news247.gr