Ο Τάσος Δούσης ξέσπασε για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη

Έξω από τα δόντια τα είπε, για ακόμα μια φορά, ο Τάσος Δούσης, με αφορμή τα άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν ως τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη!

Ένα κράτος μπουρδέλο, με την Αστυνομία να… αδιαφορεί να βάλει ένα φρένο στους χούλιγκανς, ενώ ήταν ενήμερη για όλα από νωρίς.

Ο Τάσος Δούσης, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram, λέει τα πράγματα με το όνομά τους, σχετικό με το κράτος (ο Θεός να το κάνει) που μας κυβερνά.

Δείτε το μήνυμα του Τάσου Δούση παρακάτω:

«Ένα μπουρδε… ένα μπουρδέλο είσαστε! Συγνώμη γι αυτό, αλλά είναι ένα οπαδικό σύνθημα που ταιριάζει στην περίπτωση του κράτους μας. Ένα λεπτό τώρα! Στις πυρκαγιές δεν ξέρουμε αν θα καεί το σπίτι μας, το δάσος, οι καλλιέργειες. Ανατινάζονται εγκαταστάσεις πυρομαχικών μέσα σε στρατόπεδα! Στην Εγνατία οι διακινητές οδηγούν ανάποδα προκαλώντας φόβο και τρόμο. Στην τουριστική Ελλάδα επικρατεί παντού ανομία, παρανομία και όταν πας να διαμαρτυρηθείς μπράβοι μπορεί να σε στείλουν στο νοσοκομείο. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά 200 αληταράδες, μαχαιροβγάλτες, φασίστες από την Κροατία διέσχισαν 700 χιλιόμετρα από τα σύνορα και σκόρπισαν τρόμο, φόβο και θάνατο! Η ΕΛ.ΑΣ. ενώ τους ενημέρωσαν οι ξένοι ακόμη και τι χρώμα βρακύ φορούσαν οι φονιάδες αποφάσισαν να εφαρμοστεί μόνο «διακριτική παρακολούθηση». Έχουμε μετατρέψει την χώρα σε ένα κράτος ασυδοσίας, παραβατικότητας. Το πρόβλημα δεν είναι η οπαδική βία απλά. Είναι ένα κράτος μπουρδέλο που θέλει ξήλωμα. Θέλει επανάσταση. Θέλει να ξέρει ο άλλος πως οι μαλακίες πληρώνονται. Είσαι δημόσιος υπάλληλος και δεν κάνεις την δουλειά σου; Τα αρπάζεις, δεν κάνεις ελέγχους, δεν εφαρμόζεις τον νόμο; Απόλυση. Είσαι πολίτης και παρανομείς; Να ξέρεις ότι δεν θα την γλιτώσεις με απλή φυλακή και αναστολή. Είσαι χούλιγκαν και σε πιάνουν με καδρόνι; Κοινωνική εργασία 6 μήνες στις φυλακές Κορυδαλλού ή σε άλλο ίδρυμα να καθαρίζεις τουαλέτες. Αυθαίρετο; Γκρέμισμα. Κλοπή ΦΠΑ, δέσμευση περιουσιών μέχρι συγγενείς 3ου βαθμού. Καταπάτηση παραλίας ή Δημόσιου χώρου από πλατεία μέχρι δρόμο αφαίρεση άδειας λειτουργίας. Πέρασες κόκκινο φανάρι; Αφαίρεση διπλώματος για 2 χρόνια επί τόπου. Το κράτος αν δεν θέλει να είναι μπουρδέλο θέλει φτιάξιμο από την αρχή σε όλα τα επίπεδα και το θέμα δεν είναι πολιτικό, είναι κοινωνικό!»

About Post Author