Μαχήτρια της ζωής η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Αισθάνθηκα πως το δέρμα μου αντέδρασε και σκλήρυνε»

Μέσα από το ταξίδι και τη περιπέτεια της υγείας της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έγινε πρότυπο για τις γυναίκες γενικότερα. Τελικά ανέκτησε τον έλεγχο της ζωής της αφού υπέμεινε τρία χρόνια συχνών και επίπονων χειρουργικών επεμβάσεων. Ενώ, έχει δηλώσει έτοιμη να κάνει και οικογένεια!

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε την αλήθεια για το πρόσωπο της

Χιλιάδες άνθρωποι που μπορεί να περνούν παρόμοιους αγώνες στη ζωή τους, παίρνουν κουράγιο, δύναμη και έμπνευση από την Ιωάννα μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια έχει πλέον ιδρύσει το “Ίδρυμα Ιωάννα Παλιοσπύρου”, ένα ίδρυμα αφιερωμένο στην παροχή της απαραίτητης φροντίδας και υποστήριξης στα θύματα εγκαυμάτων. Η Ιωάννα συνεχίζει επίσης να δημιουργεί τα τα δικά της podcasts με σκοπό να ενδυναμώσει κάθε ακροατή.

Η Ιωάννα αγαπάει τον εαυτό της και φροντίζει τον εαυτό της κάθε μέρα και ξέρει πώς να ζει τη ζωή στο έπακρο. Ντύθηκε για μια βραδινή έξοδο τον περασμένο μήνα με ένα λαμπερό μπλε κοστούμι, σορτσάκι και ψηλοτάκουνα παπούτσια. Τα μαλλιά της ήταν ίσια κάτω και επέλεξε ένα τολμηρό, μπλε smokey eye μακιγιάζ που συμπλήρωνε το μπλε κοστούμι της. Οι φωτογραφίες της στο Instagram δεν θυμίζουν ούτε στο ελάχιστο ένα κορίτσι που έχει βιώσει αυτού του είδους την επίθεση.

H πρόσφατη εμφάνισή της

«Αισθάνθηκα πως το δέρμα μου αντέδρασε και σκλήρυνε»

Αυτές τις ημέρες η Ιωάννα, ανέβασε ένα στόρι στον προφίλ της στο Instagram στο οποίο ανέφερε:

«Αυτές τις μέρες ήμουν στεναχωρημένη γιατί τους τελευταίους μήνες είχα αμελήσει τη συχνότητα των θεραπειών μου και αισθάνθηκα πως το δέρμα μου αντέδρασε και σκλήρυνε. Ευτυχώς, τα κορίτσια μου φρόντισαν να με καθησυχάσουν και ξεκινήσαμε και πάλι εντατικά το ιατρικό μασάζ»

Η ανάρτησή της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε όλη την αλήθεια για το πρόσωπο της και συγκίνησε τους πάντες

Πηγή:Athensmagazine.gr:

About Post Author