Κολωνάκι: «Ήταν ατύχημα, δεν με έσπρωξε κανείς» λέει ο 35χρονος που έπεσε στο κενό από τον 3ο όροφο

Η οικογένεια του 35χρονου που έπεσε από το μπαλκόνι διατηρεί μια από τις μακροβιότερες μπουτίκ ένδυσης στην Αθήνα – «Σώθηκα χάρη στην τέντα του καφέ από κάτω», πρόσθεσε

Ο επιχειρηματίας είχε φοβερό ατύχημα στο Κολωνάκι πέφτοντας από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας τα ξημερώματα της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου.

Ο ίδιος μιλώντας στο protothema.gr απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως προκειται για ατύχημα χωρίς ωστόσο να εισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Χαρακτήρισε ως μυθεύματα τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο συμβάν και κυρίως στο χρηματικό ποσό που φέρεται να είχε πάνω του κατά την πτώση του.

Για καλή του τύχη σώθηκε χάρη στην σκληρή και ανθεκτική τέντα του cafe Peros επί της οδού Τσακάλωφ 2 και στην έγκαιρη αντίδραση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που βρίσκονταν στην πλατεία Κολωνακίου εκείνη χρονική στιγμή.

«Είμαι καλά στην υγεία μου, δεν νοσηλεύομαι απλά έχω τραυματιστεί στα πόδια μου» ανάφερε. Η οικογένειά του διατηρεί μια από τις μακροβιότερες μπουτίκ ένδυσης στην Αθήνα, την οποία «τρέχει» η αδελφή του.

Πηγή:protothema.gr

About Post Author