Βόλος: Γαμπρός έσπασε τα δόντια του πεθερού του

Τον έστειλε στο Νοσοκομείο του Βόλου

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο σπίτι μιας οικογένειας στον Βόλο. Νταής σύζυγος αναζητούσε την πρώην γυναίκα του στο σπίτι του πεθερού του και όταν εκείνος δεν του άνοιξε, πήδηξε στο μπαλκόνι και μπήκε στον ισόγειο χώρο της κατοικίας, σύμφωνα με τα gegonota.news.

Ο 43χρονος γαμπρός μάλωσε με τον 67χρονο πεθερό του για την βίαιη εισβολή στο σπίτι και ο δεύτερος απείλησε να καλέσει την αστυνομία.

Την ώρα του τσακωμού ο 43χρονος κουτούλησε τον πεθερό του, με αποτέλεσμα να του σπάσουν δόντια και να οδηγηθεί στο Νοσοκομείο για ράμματα στα χείλη, αναφέρει το gegonota.news.

Ο κατηγορούμενος χθες στο δικαστήριο αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε πως ο πεθερός του χτύπησε όταν επάνω στον καυγά παραπάτησε και… σκόνταψε σε ένα τραπεζάκι.

Μάλιστα υπέρ του κατηγορούμενου κατέθεσε και μια φίλη του, η οποία υποστήριξε πως δεν υπήρξε εισβολή του 43χρονου στο σπίτι του πεθερού του καθώς εκείνη τον είχε συναντήσει λίγα λεπτά νωρίτερα έξω από ένα… σουβλατζίδικο και την ενημέρωσε πως πήγαινε να συναντήσει τα πεθερικά του γιατί τον είχαν καλέσει για συζήτηση.

Ούτε η μαρτυρία της έπεισε το δικαστήριο και επέβαλλε στον 43χρονο ποινή φυλάκισης ενός χρόνου με τριετή αναστολή, για το επεισόδιο στις 22 Απριλίου του 2020. Χθες στο μεταξύ καταδικάστηκε από το Τριμελές και ένας κρατούμενος των φυλακών, που απειλούσε να σκοτώσει την γυναίκα του σε περίπτωση που έβρισκε νέο σύντροφο.