Βιασμός 12χρονης: Προφυλακιστέοι οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους

Πρόκειται για τον 34χρονο επιχειρηματία Ευθύμιο Κλωθάκη και τον 33χρονο υπάλληλο σε φαρμακαποθήκη Αναστάσιο Λαζαρίδη.

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην 33η ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση του Κολωνού με θύμα βιασμού και μαστροπείας τη 12χρονη μαθήτρια, οι δυο από τους τρεις άνδρες οι οποίοι συνελήφθησαν με εντάλματα.

Και οι τρεις κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο επ’ αμοιβή, κατηγορία την οποία αρνήθηκαν, κατά τις απολογίες τους.

Συγκεκριμένα, το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασε σήμερα ένας 33χρονος, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και εργάζεται ως υπάλληλος σε φαρμακαποθήκη. Κατά την απολογία του ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος φέρεται να παραδέχεται ότι είχε κλείσει τρία ραντεβού μέσω διαδικτύου με την 12χρονη. Ωστόσο, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε δεν είχε σεξουαλική επαφή με το παιδί και πως από τα τρία ραντεβού που είχε κλείσει μαζί του πραγματοποιήθηκαν μόνο τα δύο. Έδωσε μάλιστα στο κορίτσι 50 με 70 ευρώ. Ακόμη, ο κατηγορούμενος προέβαλλε, σύμφωνα με πληροφορίες, τον ισχυρισμό ότι δεν ήξερε την ηλικία του παιδιού και νόμιζε πως ήταν 17 ετών. Μάλιστα, επικαλέστηκε προβλήματα υγείας και συγκεκριμένα διανοητικό πρόβλημα. Ωστόσο, με τους ισχυρισμούς που προέβαλλε δεν έπεισε και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Ακόμη στην ανακρίτρια για απολογία οδηγήθηκε και ένας 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου «Μεταξά», ο οποίος ήδη τέθηκε σε διαθεσιμότητα με εντολή του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη. Ο 36χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι συναντήθηκε με την ανήλικη μια μία φορά, χωρίς όμως να έχει σεξουαλική επαφή μαζί της. Για τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο υπήρξε διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα, την οποία θα λύσει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο με βούλευμά του.

Τέλος, απολογία στην ανακρίτρια έδωσε και ένας 34χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος φέρεται να επικαλέστηκε και εκείνος προβλήματα υγείας και να αρνήθηκε την σε βάρος του κατηγορία. Και ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Πηγή+Φώτο: protothema.gr

About Post Author