Βασίλης Καρράς: Σε λαϊκό προσκύνημα στην Θεσσαλονίκη η σορóς του αύριο – Την Τετάρτη η κηδεία του

Σε λαϊκό προσκύνημα θα τεθεί η σορός του Βασίλη Καρρά, ο θάνατος του οποίου έχει σκορπίσει τη θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο, κόσμο. Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής έδινε μάχη με τον καρκίνο, ενώ νόσησε και με κορονοϊό με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Η οικογένειά του αποφάσισε την Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2023, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, η σορός του να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό του Θεού Αγίας Σοφίας στην Θεσσαλονίκη από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή του Βασίλη Καρρά θα γίνει την Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου, στις 12:00, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Εκεί, κατά την επιθυμία του, θα είναι και η τελευταία του κατοικία.

Επιθυμία της οικογένειάς του είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο σύλλογος «Φλόγα», γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.

Ο Βασίλης Καρράς ξεκίνησε την σπουδαία πορεία του στο ελληνικό τραγούδι από την Θεσσαλονίκη και εκεί λατρεύτηκε.

Βασίλης Καρράς: Η συγκλονιστική στιγμή που Θεσσαλονικείς τον «αποχαιρετούν» με τραγούδι του στο κέντρο της πόλης

Ο «άρχοντας της πίστας», ο Βασίλης Καρράς πέθανε σε ηλικία 70 ετών και ο πόνος στην Θεσσαλονίκη, την πόλη που λατρεύτηκε όσο κανένας, είναι μεγάλος. Οι Θεσσαλονικείς, μικροί και μεγάλοι, θέλοντας να τον τιμήσουν, τραγούδησαν μία από τις μεγάλες του επιτυχίες στο κέντρο της πόλης.

Παραμονή Χριστουγέννων χθες και ο λαϊκός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή. Νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο καθώς είχε νοσήσει με κορονοϊό και η υγεία του ήταν επιβαρυμένη λόγω της «μάχης» που έδινε με τον καρκίνο.

Οι συμπολίτες του το βράδυ της Κυριακής τον αποχαιρέτησαν με ένα τραγούδι του, το «Από τον Βορρά μέχρι τον Νότο», κατακλύζοντας τους δρόμους της πόλης, όπως φαίνεται στο βίντεο που κάνει τον γύρο στα social media.

Αύριο, Τρίτη η σορός του Βασίλη Καρρά θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό του Θεού Αγίας Σοφίας από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπως ήταν και η τελευταία επιθυμία του.

About Post Author