Αιγάλεω: Ληστές έδεσαν ζευγάρι μέσα στο σπίτι τους και έφυγαν με χιλιάδες ευρώ

Ανενόχλητοι οι δύο κακοποιοί, έψαξαν όλα τα δωμάτια, βρήκαν 8.000 ευρώ, χρυσές λίρες και χρυσαφικά μεγάλης, και εξαφανίστηκαν – Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αιγάλεω, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ζευγάρι μέσα στο σπίτι του στο Αιγάλεω όταν έπεσε στα χέρια αδίστακτων ληστών, οι οποίοι τους έδεσαν και έφυγαν με λεία 8.000 ευρώ.  Οι αναρριχητές ληστές, χθες στις επτά και μισή το πρωί, παραβίασαν την πόρτα από το δώμα, και κατέβηκαν στον 2ο όροφο. Ακινητοποίησαν τον 60χρονο ιδιοκτήτη και την 57χρονη σύζυγό του, τους έδεσαν χειροπόδαρα και τους φίμωσαν.

Ανενόχλητοι οι δύο κακοποιοί, έψαξαν όλα τα δωμάτια, βρήκαν σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ 8.000 ευρώ, χρυσές λίρες και χρυσαφικά μεγάλης, και εξαφανίστηκαν. Μετά από λίγα λεπτά τα θύματα, κατάφεραν να λυθούν, και ενημέρωσαν την αστυνομία. Κλιμάκιο της Σήμανσης ερεύνησε τους χώρους που κινήθηκαν οι ληστές για τον εντοπισμό αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού. Την έρευνα έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αιγάλεω, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

reader.gr