Αγία Παρασκευή: Άγριο bullying σε 13χρονο από ανήλικους – Τον χτύπησαν και του έβγαλαν τα παπούτσια

Σύμφωνα με την καταγγελία του 13χρονου στους αστυνομικούς του τοπικού ΑΤ, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα όταν ο ανήλικος είχε βγει βόλτα με τον σκύλο του

Νέο περιστατικό νεανικής παραβατικότητας σημειώθηκε την Τρίτη στην Αγία Παρασκευή όταν ανήλικος έπεσε θύμα επίθεσης από τρεις άλλους ανήλικους.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 13χρονου στους αστυνομικούς του τοπικού ΑΤ, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα όταν ο ανήλικος είχε βγει βόλτα με τον σκύλο του.

https://imasdk.googleapis.com/js/core/bridge3.609.1_el.html#goog_2041374141Τρεις ανήλικοι του επιτέθηκαν και αφού τον χτύπησαν τον ανάγκασαν να βγάλει τα παπούτσια του ενώ δεν δίστασαν να τραβήξουν και τον σκύλο φοβερίζοντας έτσι το θύμα.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι τρεις ανήλικοι δράστες εμπλέκονται και σε άλλο περιστατικό καθώς λίγες ημέρες νωρίτερα είχαν πετάξει αυγά στο διαμέρισμα που μένει άλλος μαθητής.

Για το περιστατικό το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταγράφει στο κινητό τηλέφωνο ενός εκ των δραστών ζητήθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης ενω οι δράστες αναζητούνται

Πηγή: skai.gr

About Post Author