Μαρίν: Σάλος με το βίντεο που δείχνει την Φινλανδή Πρωθυπουργό να πρωταγωνιστεί σε “άγριο πάρτι”

Μαρίν: Νέο πολιτικό σκάνδαλο σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πιο συγκεκριμένα στην Φιλανδία και φέρει τεράστια ανησυχία στην κυβέρνηση της χώρας

Νέο πολιτικό σκάνδαλο σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και πιο συγκεκριμένα στην Φιλανδία και φέρει τεράστια ανησυχία στην κυβέρνηση της χώρας. Ο λόγος για ένα βίντεο που πρωταγωνιστεί η Πρωθυπουργός Σάνα Μαρίν, η οποία βρίσκεται σε πάρτι μαζί με άλλες διασημότητες.

Τα βίντεο διέρρευσαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και δείχνουν την Μάριν και άλλους παρευρισκόμενους να χορεύουν και να τραγουδούν. Μερίδα της κοινής γνώμης της χώρας επιμένει ότι η συμπεριφορά της Φινλανδής πολιτικού δεν συνάδει με το αξίωμά της.

Η Φινλανδή πρωθυπουργός υπερασπίστηκε τον εαυτό της σε ζωντανή μετάδοση στην έναρξη της καλοκαιρινής συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος.

Σύμφωνα με τον Μαρίν, τα βίντεο είναι ιδιωτικά και γυρίστηκαν σε ιδιωτική κατοικία πριν από μερικές εβδομάδες. Διευκρίνισε ότι γνώριζε ότι βιντεοσκοπήθηκε, αλλά πίστευε ότι τα βίντεο θα παραμείνουν ιδιωτικά.

“Είμαι αναστατωμένη που αυτά τα βίντεο έχουν δημοσιοποιηθεί. Αφορούσαν εμένα να κάνω μια βραδινή έξοδο με φίλους. Κάνω πάρτι – ακόμα και έξαλλα – χορεύοντας και τραγουδώντας” εξήγησε η Μάριν.

Μετά το πάρτι η βραδιά συνεχίστηκε σε δύο ακόμη μπαρ στο Ελσίνκι, διευκρίνισε στα μέσα ενημέρωσης, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει ποιος μπορεί να διέρρευσε τα βίντεο. Η πρωθυπουργός αναγνώρισε ότι είχε καταναλώσει αλκοολούχα ποτά, αλλά όχι ναρκωτικά.

“Προσωπικά, δεν πήρα ναρκωτικά, ούτε κατανάλωσα τίποτα άλλο εκτός από αλκοόλ. Χόρεψα, τραγούδησα και έκανα πάρτι – απολύτως νόμιμα πράγματα. Και δεν έχω βρεθεί ποτέ σε κατάσταση όπου να έχω δει ή να γνωρίζω άλλους “να χρησιμοποιούν ναρκωτικά”», είπε η Μάριν.

“Θέλω να δείξω ότι υπάρχουν απλοί άνθρωποι με συνηθισμένη ζωή σε αυτές τις θέσεις. Έχω οικογενειακή ζωή, έχω επαγγελματική ζωή και έχω ελεύθερο χρόνο να περάσω με τους φίλους μου. Βασικά όπως πολλοί άνθρωποι της ηλικίας μου” εξήγησε η Φινλανδή πρωθυπουργός.

Πηγή:pagenews.gr