Κύπρος: Έκρηξη κοντά στην Πρεσβεία του Ισραήλ

Συναγερμός στην Κύπρο. Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, εξερράγη τα ξημερώματα κοντά από την Πρεσβεία του Ισραήλ στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sigmalive, σύμφωνα με την αστυνομία, γύρω στη 1:37 τα ξημερώματα του Σαββάτου 21/10, σημειώθηκε έκρηξη κοντά από την Πρεσβεία του Ισραήλ στη Λευκωσία.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί μεταξύ των οποίων και Πυροτεχνουργοί όπου εντόπισαν ένα μικρό μεταλλικό αντικείμενο σε απόσταση 30 με 40 μέτρα από την πρεσβεία του Ισραήλ. Το μεταλλικό αντικείμενο, σύμφωνα με την αστυνομία περιείχε μικρή ποσότητα πυροτεχνικής ύλης που πυροδοτήθηκε χωρίς να προκαλέσει οποιαδήποτε ζημιά.

Στην περιοχή εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς δύο άτομα να κινούνται προς ένα αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρέθηκαν 2 μαχαίρια και ένα σφυρί. Μέσα στο όχημα ήταν ακόμη δύο άτομα. Ο 21χρονος ιδιοκτήτης του ΙΧ συνελήφθη για οπλοφορία. Και τα 4 άτομα, Συριακής καταγωγής, ηλικίας 17 με 21 ετών, εξετάζονται από τις αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive.

About Post Author