ΗΠΑ: 30 χρόνια φυλακή σε ιερόδουλη που νάρκωνε πελάτες για να τους ληστεύει και σκότωσε τέσσερις

Μια ιερόδουλη από το Κουίνς της Νέας Υόρκης καταδικάστηκε την Τρίτη σε 30 χρόνια φυλάκιση για τον θάνατο τεσσάρων πελατών της, μεταξύ των οποίων και ο σεφ του διάσημου εστιατορίου Cipriani Dolci, Andrea Zamperoni, το 2019.

Η 43χρονη Αντζελίνα Μπαρίνι είχε δηλώσει ένοχη τον περασμένο Αύγουστο, παραδεχόμενη ότι χορήγησε φαιντανύλη σε αρκετούς άνδρες και ότι είχε χορηγήσει το «ναρκωτικό του βιασμού» GBL στον Zamperoni, με στόχο να ληστέψει τα θύματά της χωρίς εκείνα να μπορούν να αντισταθούν. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσουν τη ζωή τους συνολικά 4 πελάτες της από υπερβολική δόση.

Φρίκη: Iερόδουλη νάρκωνε πελάτες, τους λήστευε και τους σκότωνε! Ανάμεσα  στα θύματά της και ο σεφ διάσημου εστιατορίου! - Europost.gr

Ο δικαστής Μπράιαν Κόγκαν που ανακοίνωσε την ποινή της 34χρονης σε ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μπρούκλιν τόνισε ότι τα σοκαριστικά εγκλήματα της αδίστακτης γυναίκας πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά, παρά το γεγονός ότι μεγάλωσε σε προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον και ήταν και η ίδια εθισμένη στα ναρκωτικά.

«Η σοβαρότητα των πράξεών σου δεν μπορεί να μετριαστεί από όσα βίωσες μεγαλώνοντας» είπε ο Κόγκαν στην Μπαρίνι, η οποία έβαλε πολλές φορές τα κλάματα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Πριν την ανακοίνωση της ποινής, η ξαδέλφη ενός από τα θύματα είπε ότι δεν αισθάνεται την παραμικρή συμπόνια για την ιερόδουλη. «Κατανοώ ότι το παρελθόν της ήταν δύσκολο. Το ίδιο και το δικό μου. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Σκότωσε τέσσερα άτομα… Της αξίζει αυτό που παθαίνει». Σύμφωνα με την ίδια, το θύμα σπούδαζε και ονειρευόταν να ασχοληθεί με τον κατασκευαστικό τομέα. «Εσύ κατέστρεψες τα πάντα. Δεν σε συγχωρώ» είπε με τρεμάμενη φωνή στην Μπαρίνι, συμπληρώνοντας ότι ο ξάδελφός της ήταν ο καλύτερός της φίλος και ότι της στέρησε ένα από τα πιο σημαντικά άτομα στη ζωή της.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η Μπαρίνι χορήγησε αρκετές φορές ναρκωτικές ουσίες με φαιντανύλη στα θύματά της το καλοκαίρι του 2019. Το επικίνδυνο κόλπο της για να ληστεύει άνδρες με χρήση αυτής της ουσίας είχε μοιραία κατάληξη σε τρεις περιπτώσεις πελατών, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2019. Η Μπαρίνι φέρεται να χορήγησε επίσης ένα «ναρκωτικό βιασμού» στον Zamperoni, προτού εκείνος χάσει τη ζωή του σε μοτέλ στις 18 Αυγούστου. Η ιερόδουλη προσπάθησε να ξεφορτωθεί το πτώμα τυλίγοντάς το σε σεντόνια και τοποθετώντας το σε έναν σκουπιδοντενεκέ.

Μιλώντας στη New York Post, η μεγαλύτερη αδελφή της Μπαρίνι χαρακτήρισε «σκληρή» την ποινή, σημειώνοντας ότι «τα θύματα δεν ήταν άγιοι» και ότι οι ίδιοι έβαλαν τον εαυτό τους σε αυτή τη θέση. «Ήθελαν να διασκεδάσουν, να κάνουν ναρκωτικά μαζί της και να κάνουν σεξ. Δεν απείλησε κανέναν με το όπλο στον κρόταφο για να πάει μαζί της».

About Post Author