Οι δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου για τα παιδιά

του Krikor Tsakitzian

Οι δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου για τα παιδιά, ότι κατά την άποψή της, γεννιούνται «άφυλα», όπως θεωρούσε και τον εαυτό της όταν ήταν μικρή, σύμφωνα με τα όσα είπε η ίδια, έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συγκεκριμένη κυρία, έχτισε μια καριέρα μέσα από τη Γιουροβίζιον, που είναι ένα καλλιτεχνικό πάρτι των άφυλων, αμφίφυλων με προτίμηση στην πανσεξουαλικότητα, ομόφυλων και ελαχίστων ετερόφυλων.

Από το 2001, που θριάμβευσε η Παπαρίζου στη Γιουροβίζιον, έναν εσμό των άφυλων, έχουν περάσει 22 χρόνια και η επόμενη μεγάλη της καλλιτεχνική στιγμή, ήταν η συμμετοχή της ως κριτής σε μουσική τηλεοπτική εκπομπή αναζήτησης και ανάδειξης νέων ταλέντων. Άντε και για ένα διάστημα βγήκε στο πλευρό του Σάκη, να τραγουδά κι εκείνη, μετά το… «μακαρόνια με κιμά».

Επί χρόνια η συγκεκριμένη κυρία, παρακμάζει καλλιτεχνικά και όσο περνά ο καιρός, συνειδητοποιεί ότι ο χρόνος δείχνει αμείλικτος και προφανώς πανικοβάλεται, έτσι θέλησε να απευθυνθεί στο δικός της κοινό για να την ξαναγαπήσει.

Η δήλωση που έκανε, χωρίς λόγο και αιτία, γιατί δεν την κάλεσε κανείς ως γενετίστρια να μας πει την επιστημονική της άποψη για το πως γεννιούνται τα παιδιά, αλλά σε μια άνευ ουσίας και αξίας κουβέντα, είπε τη δική της παρόλα. Αυτή που θα άκουγαν με ευχαρίστηση, κατά την Παπαρίζου οι άφυλοι, οι αμφίφυλοι και οι ομόφυλοι, θαυμαστές της, που την είχαν ξεχάσει τόσα χρόνια, μιας και δεν κατάφερε να κάνει κάποια νέα, αξιόλογη δουλειά για να τη θυμούνται για το καλλιτεχνικό της έργο, είπε να κάνει μια προσπάθεια, αυτή του φλεγόμενου φοίνικα και να αναγεννηθεί εκ της τέφρας της, μιας και οι θαυμαστές της τη θυμούνται μόνο όταν αναφέρονται τα μέσα, στο αν παντρεύτηκε ή αν χώρισε και πόσο μπαμπάτσικια έγινε.

Μεγάλη δεν τη λες! Στα 41 της χρόνια, μπορεί να ξεκινήσει και πάλι τη δισκογραφία και να κάνει καλλιτεχνική επανεκκίνηση. Αλλά δεν τη λες μικρή, όταν αναφέρεται σε τόσο σοβαρά κοινωνικά ζητήματα και μάλιστα με μια ελαφρότητα, που θα της συγχωρούσε κανείς μόνο στην πρώτη νιώτη της. Καλό είναι να σκέφτεται, αν μπορεί, λίγο παραπάνω πριν βγει και προκαλέσει την οργή της Ελληνικής κοινωνίας. Πρέπει να της υπενθυμίσει κάποιος, πως εδώ δεν είναι Σουηδία. Εδώ είναι Ελλάδα, κατά τα άλλα, συμπαθεστάτη Έλενα.

About Post Author