Να κοπούν τα επιδόματα στους νέους, για να καταπολεμηθεί η ανεργία, αποφάνθηκε με βαρυσήμαντη δήλωσή του ο Κώστας Φραγκολιάς!!!

του Krikor Tsakitzian

Να κοπούν τα επιδόματα στους νέους, για να καταπολεμηθεί η ανεργία, αποφάνθηκε με βαρυσήμαντη δήλωσή του ο Κώστας Φραγκολιάς, από το βήμα που του δίνει η θέση του πανελατζή στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Ο ίδιος που ξεστομίζει με τόση ευκολία τέτοιου είδους αφοριστικές κουβέντες για τους νέους που δοκιμάζονται σήμερα από την ανεργία που πλανάται σαν φάντασμα πάνω από τα κεφάλια τους, είναι από εκείνους που έκαναν καριέρα στη ζωή τους, χωρίς να κάνουν τίποτα το ουσιαστικό.

Παιδί της MAD TV και του εγχώριου star system, θήτευσε και γαλουχήθηκε, μεταξύ άλλων δίπλα και σ’ εκείνον που είχε βαλθεί να μας ξεβλαχέψει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ως μοντέλο φιγουράρισε ουκ ολίγες φορές στα περιοδικά Nitro και Status του Κωστόπουλου. Έτσι φαίνεται πως ο εν λόγω κύριος, κατάφερε να φτιάξει κατ’ εικόνα και ομοίωση δική του, νέους σαν τον Φραγκολιά που ήταν τα παιδιά της λεγόμενης γενιάς της αυξημένης αδρεναλίνης. Όταν δεν κλωτσούσε το τόπι στα γήπεδα, σεργιάναγε στις πασαρέλες και μετά σε κοσμικά πάρτι, μέχρι που του γέλασε η μοίρα και έμπλεξε με την Άννα Βίσση που μεσουρανούσε εκείνη την περίοδο, κι έτσι τον μάθαμε κι εμείς ότι υπάρχει. Από τότε έγινε μήλον της έριδος για τις αδηφάγες επώνυμες τηλεπερσόνες που του άνοιξαν το δρόμο για την τηλεόραση. Έτσι πρωτοεμφανίζεται σε τηλεοπτική εκπομπή του Star με τη Ρούλα Κορομηλά. Είναι η εποχή που για τα μάτια του και τη συγκεκριμένη μεταγραφή, σφάζονται στην ποδιά του Βίσση – Κορομηλά και διακόπτουν μια φιλία χρόνων.

Από τότε ο Φραγκολιάς ακολουθεί μια λαμπρή πορεία, χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα. Αρκεί που υπάρχει και οι προτάσεις πέφτουν βροχή. Πέρασμα από ταινίες, διαφημίσεις και πάει λέγοντας, για να καταλήξει τα τελευταία χρόνια, που αρχίζει να τον αποβάλλει η πασαρέλα λόγω ηλικίας, να είναι πανελατζής στην καθημερινή εκπομπή της Τσιμτσιλή.

Ο λόγος του κενός περιεχομένου, αρκεί που καλύπτει μια θέση για να μη νιώθει μοναξιά η Σταματίνα. Εξ’ άλλου ο πρώτος ή ο τελευταίος θα είναι σε μια τέτοια θέση που δεν έχει να πει τίποτα. Όμως όταν ανοίγει το στόμα του, κάνει χαμό. Όπως αυτός που προκάλεσε με τις “βαρυσήμαντες δηλώσεις του”, για το πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε την ανεργία των νέων. Μια δήλωση γεμάτη “νόημα” που όπως φάνηκε, “άξιζε” τον κόπο να συζητηθεί από το πανελλήνιο.

Επειδή ο συγκεκριμένος κύριος δεν φαίνεται να έχει συναίσθηση των όσων λέει στο δημόσιο λόγο του, καλά θα κάνουν, αν όχι από την εκπομπή, τουλάχιστον από το κανάλι που τον φιλοξενεί, να του βάλουν λίγο φρένο και να του πουν να βουτάει τη γλώσσα του στο μυαλό του, πριν ανοίξει το στόμα του. Κατά τ’ άλλα πολύς θόρυβος προκλήθηκε για…το τίποτα.

About Post Author