Νότης Μαυρουδής: Θλίψη στην κηδεία του συνθέτη

Η πολιτική κηδεία του Νότη Μαυρουδή πραγματοποιείται στο κοιμητήριο Χαλανδρίου, ενώ στη συνέχεια, η σορός του θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα.

Ο Νότης Μαυρουδής έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή ύστερα από δυστύχημα που είχε στο εξοχικό του στο Πήλιο. Ο σπουδαίος συνθέτης σκόνταψε και έπεσε, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά του και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

«Η πολιτική κηδεία του πατέρα μας Νότη Μαυρουδή, θα γίνει στο κοιμητήριο Χαλανδρίου το Σάββατο 7/01 στις 10:30 το πρωί και στη συνέχεια θα μεταβούμε στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας στις 13:00. Επιθυμία της οικογένειάς μας, αντί στεφάνων, να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να αγοραστούν μουσικά όργανα για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου» ανέφερε η ανακοίνωση του γιου του.

Στο κοιμητήριο του Χαλανδρίου συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου για να αποχαιρετήσουν τον σπουδαίο Νότη Μαυρουδή.

Τραγική φιγούρα ήταν η σύζυγός του Βάσω και τα παιδιά του, Χάρης και Ροδή, οι οποίοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πόσο άδικα έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος τους άνθρωπος.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP

Πηγή:zappit.gr