«Σασμός» spoiler: Βαρύ πένθος για τους ήρωες

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς «Σασμός».

Μ.Τζομπανάκη Μ.Λαμπροπούλου

Η Αργυρώ και η Μαρίνα θα έρθουν αντιμέτωπες με μια μεγάλη απώλεια. Ο θάνατος της γιαγιάς Ειρήνης θα τις βυθίσει στο πένθος και τίποτα πλέον στη ζωή τους δεν θα είναι το ίδιο.

sasmos

Τα χαστούκια της μοίρας για τις δύο γυναίκες και την οικογένειά τους φαίνεται πως δεν έχουν τέλος. Στον τρίτο και τελευταίο κύκλο θα χάσουν το πιο σημαντικό πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή τους, τον φύλακα άγγελό τους, τη γιαγιά Ειρήνη.

sasmos73775

Ο χειρότερος φόβος της γιαγιάς Ειρήνης δεν θα αργήσει να πάρει σάρκα και οστά, αφού η άφιξη στην Κρήτη ενός μυστηριώδους άντρα από το παρελθόν, θα αλλάξει τις ισορροπίες. Ο χαρακτήρας αυτός, που οι ιθύνοντες του Alpha αποφάσισαν να υποδυθεί στη σειρά Σασμός ο Βασίλης Μπισμπίκης, έρχεται στην Άνω Ποριά για να πάρει εκδίκηση σύμφωνα με το περιοδικό Mytv.

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΑΘΙΟΣ ΑΣΤΕΡΗΣ

Η γιαγιά Ειρήνη, λοιπόν, συνειδητοποιώντας πως ανοίγει νέος κύκλος αίματος ανάμεσα στις δύο οικογένειες, με αποτέλεσμα ο Πετράκης να είναι αυτός που θα την πληρώσει στο τέλος, καταρρέει. Η υγεία της επιδεινώνεται και η ίδια μετατρέπεται σε σκιά του εαυτού της. Βλέποντάς την να μετατρέπεται σε ζωντανή νεκρή, η Αργυρώ και η Μαρίνα κυριεύονται από πανικό. Τίποτα πια δεν μπορεί να την βοηθήσει.

sasmos alphatv official 307704733 478273877503422 2748041574036384921 n

Ο χρόνος πλέον κυλάει αντίστροφα για εκείνη και αφήνει την τελευταία της πνοή. Ο θάνατός της βυθίζει στο πένθος την Αργυρώ και την Μαρίνα, ο πόνος τις έχει διαλύσει, καθώς ξέρουν ότι από αυτό το σημείο και μετά η ζωή τους θα αλλάξει για πάντα και ο Σασμός αργεί πολύ να έρθει.

Πηγή:espressonews.gr

About Post Author