Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτός μπαίνει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω!

Αυτός ο ηθοποιός μπαίνει στη σειρά του Alpha και ανατρέπει τα πάντα

Σασμός επόμενα επεισόδια: Εντυπωσιακό ήταν το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς του AlphaΣασμός, για τη φετινή σεζόν, με την ιστορία από την Κρήτη να καθηλώνει για ακόμη μια φορά το τηλεοπτικό κοινό.

Η τηλεθέαση από την αρχή της φετινής σεζόν είχε μετατραπεί σε κούρσα αποκλειστικά για έναν με τον Σασμό να αποδεικνύει πως ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην prime time ζώνη με το Sportime να σας ενημερώνει πάντα με όλα τα Σασμός spoiler.

Τα όσα θα δείτε όμως στο νέο κύκλο αναμένεται να σας συναρπάσουν από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, με την Καλλιόπη να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Στη σειρά του Alpha αναμένεται να υπάρξουν και ορισμένες ανατροπές με πολλά νέα πρόσωπα να εισβάλλουν και να προκαλούν μπαράζ εξελίξεων.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτός μπαίνει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω!

Ένας νέος πρωταγωνιστής θα βρεθεί στην Κρήτη και θα φέρει τα πάνω κάτω με τον εκρηκτικό χαρακτήρα του αλλά και τον κομβικό του ρόλο σε όσα θα διαδραματιστούν.

Πιο συγκεκριμένα, στη σειρά θα μπει ο γνωστός ηθοποιός, Δημήτρης Αλεξανδρής που θα υποδυθεί έναν σκληρό νονό της νύχτας που ήρθε για να μείνει.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτός μπαίνει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω!

Ο ίδιος θα κουβαλάει πολλά μυστικά με το παρελθόν του να είναι σκοτεινό αλλά και ιδιαιτέρως βρώμικο, καθώς είχε μπλέξει ακόμη και σε εμπόριο όπλων.

Στην Κρήτη όμως θα βρεθεί σε ανοιχτή κόντρα με την Καλλιόπη αλλά και πολλούς ακόμη πρωταγωνιστές τους οποίους και θα εκβιάσει, φέρνοντας τους σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Τα ερωτήματα πίσω από αυτόν τον χαρακτήρα είναι πολλά, τόσο αναφορικά με το αν θα δράσει μόνος του όσο και με το αν θα βρει τον άνθρωπο που θα βάλει φρένο στα σχέδια του!

Πηγή:sportime.gr