Παγιδευμένοι: Συμπλοκή με πρωταγωνιστή – Διακόπηκε στο γύρισμα

Ένα θερμό περιστατικό ανάμεσα σε πρωταγωνιστή της σειράς και θαμώνα καφέ ήταν αρκετό για να διακοπεί το γύρισμα της σειράς Παγιδευμένοι σήμερα.

Το σετ της αγαπημένης σειράς είχε ραντεβού σε γνωστό καφέ στα βόρεια προάστια, όπου ήταν καθορισμένο να γίνει γύρισμα μερικών πλάνων. Και φυσικά για να υπάρχει φυσική ατμόσφαιρα αυτό έγινε σε ώρα που το κατάστημα λειτουργούσε κανονικά με την ύπαρξη πελατών στα υπόλοιπα τραπέζια. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων κάποιος από τους πελάτες θέλησε να καταγράψει αυτό που έβλεπε με το κινητό του, με αποτέλεσμα πολύ γνωστός πρωταγωνιστής των Παγιδευμένων να εκνευριστεί πολύ και να βάλει τις φωνές χρησιμοποιώντας αρκετές αχαρακτήριστες εκφράσεις. Το αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί το γύρισμα και ταυτόχρονα να φύγουν όλοι οι πελάτες από το καφέ.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο των Παγιδευμένων:

Όλα δείχνουν ότι τίποτα δεν μπορεί να ταράξει τη σχέση της Άννας και του Δημήτρη. Μήπως, όμως, μαζεύονται σύννεφα στη φαινομενικά ανέφελη σχέση τους; Ο Άκης ετοιμάζει μια επιχείρηση διακίνησης ναρκωτικών και μπλέκει όλη την παρέα των παιδιών. Ο κίνδυνος μεγάλος, αλλά ο μόνος που φαίνεται να το αντιλαμβάνεται είναι ο Θοδωρής. Θα προχωρήσουν στο μεγάλο κόλπο; Ο Αλέκος και η Κλειώ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κλείσουν πάλι την Άννα στη φυλακή. Ένα στοιχείο που θα βρεθεί στο σημείο του φόνου του Άγγελου θα τους βοηθήσει να πλησιάσουν τον στόχο τους.

Η εξέλιξη της υπόθεσης που έχουν αναλάβει η Άννα και ο Δημήτρης θα τους διχάσει, αλλά και θα τους ενώσει. Το ζευγάρι μοιάζει ανίκητο. Παράλληλα ο σοβαρός τραυματισμός της Κατερίνας στο δικαστήριο, θα ανησυχήσει τον Σταύρο. Επίσης η εγκυμοσύνη της Δώρας δεν αφήνει τη Χρύσα να ησυχάσει. Οι υποψίες ότι το παιδί είναι του Νίκου την καταρρακώνουν. Θα ζητήσει αποδείξεις για την πατρότητα του παιδιού; Κι ενώ η Άννα και ο Δημήτρης δείχνουν να έχουν ηρεμίσει, τα αποτελέσματα DNA από το εγκληματολογικό εργαστήριο θα αποκαλύψουν κάτι που δεν περιμένει κανείς τους! Τι είναι αυτό; Και τι σχέση έχει με τον Δημήτρη;

Δείτε το τρέιλερ των Παγιδευμένων:

Πηγή:ieidiseis.gr

About Post Author