Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: “Θα κινούμαι νομικά – Όσο πουλήσατε κύριοι συνάδελφοι, πουλήσατε!”

Ένα ξέσπασμα κατά των δημοσιευμάτων που, όπως ισχυρίστηκε, διαστρευλώνουν τα λεγόμενά του, έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του “Πρωινού”.

Αυτό, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε για εκείνον ο Νίκος Παππάς, για τις οποίες είχε τοποθετηθεί νωρίτερα, τονίζοντας ότι δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.

“Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικός την επόμενη φορά που θα με ξαναπιάσετε στο στόμα σας ή καλύτερα ενημερωμένος” ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Λίγο αργότερα λοιπόν, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 είπε: “Τσαντίστηκα, είναι δυνατόν να βγαίνει ο καθένας.. Έλεος πια. Και θα πω και κάτι, από χθες το βράδυ κάθισα μόνος μου και σκέφτηκα με τον εαυτό μου. Μέχρι τώρα είχα μία λογική στη ζωή μου, ότι ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει και όλοι κρινόμαστε. Θεωρώ ότι -έχω και δύο παιδιά- ο οποισδήποτε με θίγει πραγματικά αλλοιώνοντας αυτά που έχω πει, βάζοντας δίπλα μου κάποια φωτογραφία κάποιου που εικάζει κάποιος ότι γι’ αυτόν έχω πει κάτι ή αλλάζει τα λεγόμενά μου, ειλικρινά θα κινούμαι νομικά πια, το αποφάσισα!“.

Και πρόσθεσε αμέσως μετά: “Να τελειώσει το παραμυθάκι αυτό, όσο πουλήσατε με τον Λιάγκα κύριοι συνάδελφοι, πουλήσατε. Σας έκανα μία δημόσια έκκληση εχθές σταματήστε. Στο τέλος – τέλος, εάν δεν με χωνεύετε, γιατί με παίζετε ρε παιδί μου; Εάν διαφωνείτε με τις απόψεις μου, γατί με παίζετε; Μη με παίζετε, μη με αναπαράγετε! Έχω την εκπομπούλα μου όσο την έχω ακόμα, θα λέω τη γνώμη μου από εδώ, μην ασχολείστε με μένα, σας παρακαλώ πάρα πολύ! Αν διαστρευλώνετε λεγόμενα, ειλικρινά θα κινούμαι νομικά”.

Ο ίδιος είπε κλείνοντας: “Τέλος, δεν χαρίζω άλλα κάστανα. Κάνω τον βλάκα σε αυτόν τον χώρο, βάλλομαι όσο δεν έχει βληθεί κανείς σε αυτόν τον χώρο, υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά αντιμετώπισης. Κάποια στιγμή αυτό το παραμυθάκι θα τελειώσει και θα κινούμαι νομικά. Ξαναπείτε λοιπόν κάτι ψεύτικο”.

About Post Author