“Μετά τη Φωτιά”- Η ανάρτηση κόλαφος της Ρηγοπούλου

Η Ζωή Ρηγούλου έκανε μία ανάρτηση-κόλαφο για το απότομο κόψιμο της σειράς του ΑΝΤ1 “Μετά τη Φωτιά”, όπου πρωταγωνιστούσε.

Η ηθοποιός Ζωή Ρηγοπούλου, που υποδυόταν στη σειρά, την Σοφία Παπαδάτου, μητέρα του Νίκου, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, εκφράζοντας την θλίψη της για το απότομο τέλος της σειράς. Η ίδια, συγκεκριμένα, έγραψε φανερά ενοχλημένη: «Λαχείο μην ξεχάσω να πάρω. Ωραία ξεκινάει η χρονιά. #σανδενντρεπόμαστε».

Η ανάρτηση της Μακρυγιάννη για το τέλος της σειράς

Σε μια απρόσμενη ανακοίνωση προχώρησε χθες ο ΑΝΤ1, μέσα από την οποία έκανε γνωστό το ξαφνικό τέλος της σειράς «Μετά τη Φωτιά», μιας και αποφάσισε να διακοπεί η συνεργασία με την εταιρία παραγωγής.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας του με την εταιρεία παραγωγής Tanweer, για σοβαρούς λόγους που ανάγονται στη διάρρηξη της εμπιστοσύνης του σταθμού προς την εν λόγω εταιρεία. Ως εκ τούτου, η σειρά «Μετά τη φωτιά» παύεται από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Έτσι, η σειρά δεν θα επιστρέψει όπως ήταν προγραμματισμένο στις 15 Ιανουαρίου μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα και συνεπώς σταματούν και τα γυρίσματα .

Πριν μερικά λεπτά, η πρωταγωνίστρια του «Μετά τη Φωτιά», Ντόρα Μακρυγιάννη, προχώρησε σε ένα story μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου αναφέρεται για πρώτη φορά στο ξαφνικό κόψιμο της σειράς.

Η πρώτη ανάρτηση της Ντόρας Μακρυγιάννη για το κόψιμο του «Μετά τη Φωτιά»

Ντόρα Μακρυγιάννη ανάρτηση για κόψιμο Μετά την Φωτιά

Πηγή:youfly.com

About Post Author