Η πρώτη αντίδραση της Μπέττυ Μαγγίρα μετά την αποχώρηση από το OPEN – Την έβγαλε πλαγίως η Barkingwell;

Μετά την απόφασή για την αποχώρησή της από το Open, η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε την πρώτη σχετική ανάρτηση στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και κάνοντας τον απολογισμό της, έγραψε:

«Τα τρέιλερ μας ήταν η παιδική μας χαρά!!! Περνούσαμε υπέροχα, κάναμε ότι τρέλα μας ερχόταν στο μυαλό! Κι είναι τέλειο όταν η δίκη σου τρέλα συναντά, συμβαδίζει και συμπίπτει με των συνεργατών σου… τότε το αποτέλεσμα είναι μαγικό! 2 αξέχαστα χρόνια, παρά πολλά τρέιλερ παρά πολλά ευτράπελα!!! Ήταν η χαλάρωση μας, η ανταμοιβή μας μετά από μια κοπιαστική μέρα δουλειάς! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι αυτές τις μοναδικές , αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί αυτά τα 2 χρόνια … ».

Η Μπέττυ Μαγγίρα, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με το Open, σύμφωνα με τις πληροφορίες που φτάνουν αλλά και ακούγονται σε δημοσιογραφικά πηγαδάκια, άλλαξε την απόφασή της , όταν της ζητήθηκε να εντάξει στην ομάδα της την Πηγή Δεβετζή και τον Τρύφωνα Σαμαρά, τους οποίους επιθυμούσε ο Νίκος Κοκλώνης και η Barkingwell.

Μήπως τελικά η Barkingwell δεν την ήθελε για το πρωινό και το βρήκε σαν πρόφαση; 

Άλλωστε σε ενα πάνελ πρωινού τι παραπάνω θα μπορούσε να προσφέρει (σχολιασμό;;;) η Δεβετζή και ο Σαμαράς;

Πολλά περνάνε από το μυαλό μας…, ίσως και σενάρια επιστημονικής φαντασίας ή μήπως όχι;

Πάντως αν η Αλιμπέρτη πάει για χαλαρό πρωινό μαγκαζίνο τα ΣΚ στο OPEN ,η Μπέττυ Μαγγίρα στον ΑΝΤ1 ( αν οριστικοποιηθεί η μεταγραφή για το ΣΚ) θα έχει πολύ καλές πιθανότητες για δυνατά ποσοστά τηλεθέασης…

Πηγή: tvnea.com

About Post Author