Ελεονώρα Μελέτη: «Ήταν η χειρότερή μου χρονιά στην τηλεόραση, μην περιμένεις να πανηγυρίσω»

Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια του MEGA μίλησε για το κλείσιμο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, την αποχώρηση του Κώστα Τσουρού και της Άννας Ζηρδέλη από την ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στα παρελειπόμενα του πρόσφατου γάμου-έκπληξη που έκανε με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη.

«Στεναχωριέμαι, γιατί το βασικό event ήταν η βάφτιση της κόρης μου και τελικά ο γάμος την επισκίασε. Ήταν η ημέρα της κόρης μου. Ήταν τελείως απρόσμενο και απρογραμμάτιστο, όχι μόνο για μένα αλλά και για όλους όσοι ήταν εκεί παρευρισκόμενοι. Ο σύζυγός μου ήθελε ανέκαθεν θρησκευτικό γάμο», δηλώνει η Ελεονώρα Μελέτη.

«Αλεξάνδρα λένε την πεθερά μου αλλά είναι έτσι κι αλλιώς από τα αγαπημένα μου ονόματα. Το Ωκεανίς μου αρέσει πάρα πολύ και το ζήτησα ως χάρη από τον άντρα μου. Του λέω: επειδή δεν με βλέπω να κάνω δεύτερο παιδί και μου αρέσει αυτό το όνομα, να του το δώσουμε συμπληρωματικό;», αποκαλύπτει για την επιλογή του ονόματος που έδωσε στην 5χρονη κόρη της.

Ισχύει ότι το «MEGA Καλημέρα» αλλάζει ώρα προβολής από το φθινόπωρο; Η Ελεονώρα Μελέτη απαντά:

«Δεν θα ήθελα να διαρρεύσουν αυτά από εμένα, γιατί κι εμείς δεν έχουμε κατασταλάξει σε κάποια πράγματα ακόμα. Είμαστε γενικότερα στο πλαίσιο των αλλαγών, οπότε θα ήθελα να αποφύγω να απαντήσω στο οτιδήποτε».

Παράλληλα, η παρουσιάστρια του MEGA ρωτήθηκε για τη διπλή αποχώρηση από την ομάδα της εκπομπής της.

«Επιβεβαιώνω ότι ο Κώστας (Τσουρός), όταν είχε ξεκινήσει τις συζητήσεις του με το MEGA, όντως συζητούσε να κάνει κάτι δικό του, αλλά δεν ξέρω τι και πως. Όταν ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας – κάτι που το θέλαμε και οι δυο – ξέραμε ότι αυτό θα ολοκληρωθεί κάποια στιγμή.

Το μόνο που έμενε ήταν να δούμε πότε θα πραγματοποιηθεί αυτή η ολοκλήρωση. Αυτό που κρατάω εγώ – και νομίζω και ο Κώστας – είναι ότι προλάβαμε και συνεργαστήκαμε σε αυτό το επίπεδο. Εγώ το απόλαυσα πάρα πολύ.

Η Άννα (Ζηρδέλη) είναι ένα φιλότιμο κορίτσι, εργατικό, ένα καλό παιδί. Χαίρομαι που είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω καλύτερα».

Τέλος, η Ελεονώρα Μελέτη δε διστάζει να κάνει την τηλεοπτική της αυτοκριτική, σημειώνοντας τις χαμηλές πτήσεις που έκανε φέτος το «MEGA Καλημέρα» στους πίνακες της τηλεθέασης.

«Δεν ήταν μία εύκολη σεζόν, μην περιμένεις από εμένα να πανηγυρίσω και να πω ότι τα πήγαμε περίφημα. Το πρόσημο για εμάς δεν ήταν θετικό και τώρα που το σκέφτομαι μπορώ να σου πω ότι από τα χρόνια που κάνω τηλεόραση μιλώντας με αριθμούς ίσως να ‘ταν και η χειρότερη χρονιά μου. Αλλά οκ, συμβαίνει κι αυτό… θα ήταν παράξενο να μη συνέβαινε»

Πηγή: tvnea.com

About Post Author