Ελένη Μενεγάκη: Τέλος η εκπομπή της τον Ιούνιο στο Mega

Η μεσημεριανή εκπομπή που παρουσιάζει εδώ και τρία χρόνια η Ελένη Μενεγάκη στο Mega ολοκληρώνεται τον Ιούνιο! Τι θα κάνει μετά η παρουσιάστρια αφού λήγει το συμβόλαιό της με το σταθμό;

Σύμφωνα με την εκπομπή, Super Κατερίνα και το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη είναι οριστικό η εκπομπή της ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και το γνωρίζουν οι συνεργάτες της αφού κλείνει αυτό το κεφάλαιο σχετικά με τη μεσημεριανή ζώνη. Η παρουσιάστρια έχει ήδη πρόταση από το Mega για να κάνει εκπομπή στη βραδινή ζώνη και με αναπροσαρμογή των χρημάτων της αλλά τη θέλουν και άλλα κανάλια, όπως ο ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα ο Χάρης Λεμπιδάκης ανέφερε: «Είθισται να έχει μία εισήγηση από τον σταθμό για να ανεώσει τη συνεργασία της. Αυτό δεν έγινε φέτος. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ολοκληρώνει την εκπομπή της στα τέλη Ιουνίου. Είναι οριστικό, δεν τίθεται θέμα να συνεχιστεί του χρόνου η εκπομπή.

Αυτό το γνωρίζουν και οι βασικοί της συνεργάτες και έτσι κλείνει το κεφάλαιο της συνεργασίας σε ό,τι αφορά τη μεσημεριανή ζώνη. Η μόνη πρόταση που έχει είναι σε εβδομαδιαία βάση στη βραδινή ζώνη. Αν θα το δεχτεί… Υπάρχουν κανάλια που τη θέλουν, υπάρχει και ο ΣΚΑΪ».

Και ο Ανδρέας Μικρούτσικος τόνισε: «Το πρώτο πράγμα που θα συζητήσει το Mega είναι γενναία αναπροσαρμογή του οικονομικού»!

About Post Author