Μπάγια Αντωνοπούλου: Γιατί παραιτήθηκε από το MEGA – Η αντίδραση της διοίκησης

Η Μπάγια Αντωνοπούλου παραιτήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA

Εκτός MEGA φαίνεται πως βρίσκεται πλέον η δημοσιογράφος Μπάγια Αντωνοπούλου, έπειτα από τέσσερα χρόνια συνεργασίας. Την είδηση αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, η δημοσιογράφος, η οποία όντως πλέον δεν ανήκει στο εργατικό δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού , δήλωσε την παραίτησή της τον Σεπτέμβριο, ενώ ο λόγος που οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση, φαίνεται πως ήρθε από το καλοκαίρι, που παρουσίαζε την εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega μαζί με τον Νικήτα Κορωνάκη, όταν, σύμφωνα πάντα με την Τίνα Μεσσαροπούλου, η Μπάγια Αντωνοπούλου είχε δυσαρεστηθεί με το δελτίο τύπου που είχε εκδοθεί για την ενημερωτική εκπομπή και δεν διατηρούσε καλές σχέσεις με τον Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης.

Μάλιστα, η διοίκηση δεν έκανε δεκτή την παραίτησή της και της πρότειναν εναλλακτικές λύσεις, όπως την μετακόμισή της στο One. Οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν πως η Μπάγια Αντωνοπούλου διατηρεί καλές σχέσεις με την ιδιοκτησία του MEGA, ωστόσο για προσωπικούς της λόγους αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τον σταθμό.

Πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέας επαγγελματικής στέγης και αναμένουμε με ενδιαφέρον τη μεταγραφή, στα μέσα της σεζόν.

Πηγή:newsbomb.gr

About Post Author