Αντώνης Δελατόλας: Είμαι ελεύθερος – Μου άφησαν κλήτευση σε διεύθυνση που έμενα πριν 20 χρόνια

Αντώνης Δελατόλας: «Οι υπηρεσίες έκαναν σωστά την δουλειά τους, όπως για όλους και εγώ δεν πρέπει να αποτελώ εξαίρεση»

Διευκρινίσεις σχετικά με την πρόσφατη περιπέτειά του με τις αρχές και τη σύλληψή του, έδωσε το πρωί της Πέμπτης ο εκδότης Αντώνης Δελατόλας.

«Είχα μια κλήση για τις 29 Απριλίου για να δώσω κατάθεση για ένα θέμα φορολογικής διαφοράς. Ήμουν στην Τήνο, είχα και κορονοϊό…. Το θυροκόλλησαν το χαρτί και χάθηκε. Με βρήκαν στο “Ποντίκι”, μετά από ενάμιση μήνα» είπε αρχικά ο κ. Δελατόλας.

Συνεχίζοντας την αφήγησή του ο εκδότης είπε ότι «οι υπηρεσίες και η Αστυνομία την δουλειά τους έκαναν. Έδωσα τις εξηγήσεις που θα έπρεπε να είχα δώσει στις 29 Απριλίου. Ο ανακριτής μου λέει “απορώ που δεν σε έβρισκαν, αφού κάθε ημέρα είσαι στα κανάλια”» ενώ διευκρίνισε ότι «η αναζήτηση και το ένταλμα αφορούσε σε απείθεια, επειδή δεν παρουσιάστηκα στην κλήση που έλαβα, επειδή όμως δεν την πήρα ποτέ».

«Αν με αναζητούσαν εδώ, που είμαι κάθε Πέμπτη, θα με έβρισκαν» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Δελατόλας στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη.

Σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης σημείωσε πως μετά τις εξηγήσεις που έδωσε στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς κάποιον περιοριστικό όρο, λέγοντας χαρακτηριστικά «είμαι ελεύθερος, Μπορώ να σου έρχομαι κάθε ημέρα εδώ».

«Οι υπηρεσίες έκαναν σωστά την δουλειά τους, όπως για όλους και εγώ δεν πρέπει να αποτελώ εξαίρεση, όπως και κανείς άλλος» κατέληξε ο Αντώνης Δελατόλας επαναλαμβάνοντας ότι η αναστάτωση προκλήθηκε επειδή «άφησαν την κλήτευση σε διεύθυνση που έμενα πριν από 20 χρόνια».


Πηγή