Η Apple θα διαγράψει οριστικά φωτογραφίες τον Ιούλιο – Πώς να διατηρήσετε τις δικές σας ασφαλείς

Φωτογραφία από Pexels από το Pixabay

Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις… Αρκεί να μην διαγραφεί. Η Apple ανακοίνωσε ότι θα καταργήσει οριστικά το άλμπουμ My Photo Stream τον Ιούλιο. Η λειτουργία αποθηκεύει αυτόματα φωτογραφίες που τραβήχτηκαν τις τελευταίες 30 ημέρες.

Λόγω του επικείμενου τερματισμού λειτουργίας, το My Photo Stream σταμάτησε να ανεβάζει στιγμιότυπα στις 26 Ιουνίου και όλα τα περιεχόμενα στο άλμπουμ θα διαγραφούν όταν η υπηρεσία σταματήσει στις 26 Ιουλίου.

Ωστόσο, τυχόν φωτογραφίες που ανέβηκαν στο My Photo Stream πριν από τις 26 Ιουνίου θα παραμείνουν στο iCloud για 30 ημέρες από την ημερομηνία μεταφόρτωσης και θα είναι διαθέσιμες σε συσκευές όπου είναι ενεργοποιημένη η My Photo Stream.

Για να διασφαλίσετε ότι δεν θα χάσετε καμία φωτογραφία, μεταβείτε στο άλμπουμ My Photo Stream και αποθηκεύστε τις φωτογραφίες σας στη συσκευή σας ή στο iCloud.

apple

Οδηγίες για την ασφαλή αποθήκευση των φωτογραφιών σας

«Οι φωτογραφίες στο My Photo Stream είναι ήδη αποθηκευμένες σε τουλάχιστον μία από τις συσκευές σας, επομένως, εφόσον έχετε τη συσκευή με τα πρωτότυπά σας, δεν θα χάσετε καμία φωτογραφία ως μέρος αυτής της διαδικασίας», σημειώνει η Apple στη σελίδα υποστήριξης.

Εάν μια φωτογραφία που θέλετε, δεν υπάρχει ήδη στη βιβλιοθήκη σας στο iPhone, το iPad ή το Mac σας, φροντίστε να την αποθηκεύσετε στη βιβλιοθήκη σας σε αυτή τη συσκευή.

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το iCloud, δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο.

Το να πείτε αντίο στο My Photo Stream σημαίνει ότι το iCloud είναι η «καλύτερη επιλογή» της Apple για να διατηρείτε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας σε όλες τις συσκευές ασφαλείς και σε ένα μέρος.

Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν εξωτερικές επιλογές, όπως μοιράστηκε πρόσφατα με τους χρήστες μια ειδικός στο TikTok. Συμβουλεύει τους χρήστες της Apple να μην πληρώνουν ποτέ για πρόσθετο χώρο αποθήκευσης iCloud μόλις φτάσουν τα δωρεάν 5 gigabyte που τους έχουν δοθεί.

@millennialwealthsarah Do not ❌ pay for icloud storage ???? #savemoney #icloud #phone #relatable ♬ original sound – Sarah Adekola

About Post Author