Η κάμερα νέου αυτοκινήτου της Ring παρακολουθεί πλήρως τα οχήματα

Ο πρωτοπόρος στην αγορά καμερών ασφαλείας Ring μόλις ανακοίνωσε ένα νέο προϊόν που συνδέεται με οχήματα για να παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας.

Η κάμερα Ring Car είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται, μια κάμερα ασφαλείας Ring για αυτοκίνητα. Κατά κάποιο τρόπο, αυτή η προσφορά είναι παρόμοια με τις κάμερες που βασίζονται σε πόρτα, καθώς ελέγχεται μέσω της εφαρμογής Ring και τοποθετείται χρησιμοποιώντας απλά εργαλεία συσκευασίας. Ωστόσο, εκεί τελειώνουν οι ομοιότητες.

Αυτή είναι μια κάμερα διπλής όψης. Το τοποθετείτε στο ταμπλό και η μία κάμερα βλέπει προς τα έξω ενώ η άλλη βλέπει προς τα μέσα. Αυτές οι κάμερες καταγράφουν ενώ το αυτοκίνητο είναι σε κίνηση και πότε είναι σταθμευμένο και απενεργοποιημένο για να παρακολουθείτε συνεχώς τα πράγματα. Η συσκευή είναι γεμάτη με αισθητήρες για την ανίχνευση αλλαγών τόσο κοντά στο όχημα όσο και μέσα σε αυτό.

Εάν εντοπίσει διάρρηξη ή ανοδική κίνηση κοντά στο αυτοκίνητο, οι κάμερες ξεκινούν αυτόματα την εγγραφή και θα λάβετε μια ειδοποίηση σε πραγματικό χρόνο που θα αποσταλεί στο τηλέφωνό σας. Η εφαρμογή θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε ζωντανά και ακόμη και να μιλήσετε με οποιονδήποτε βρίσκεται μέσα ή κοντά στο αυτοκίνητο.

Αυτή είναι επίσης μια συσκευή που ενεργοποιείται με φωνή, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινούν ηχογράφηση καθώς οδηγούν, μια δυνατότητα που η εταιρεία αποκαλεί “Traffic Stop”, πιθανότατα επειδή σας δίνει μια οπτική καταγραφή των στάσεων κυκλοφορίας και τα παρόμοια. Θυμηθείτε, η Amazon κατέχει το Ring, επομένως η ενσωμάτωση της Alexa είναι σχεδόν δεδομένη.

Η Ring Car Cam είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία από σήμερα. Οι πρώτοι χρήστες πληρώνουν 200 $ για το gadget, αλλά η τιμή αυξάνεται στα 250 $ μόλις κλείσουν οι προπαραγγελίες. Ξεκινούν να αποστέλλονται τον επόμενο μήνα.

About Post Author