ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ: Φαντάζεστε τα παιδιά σας να παίζουν στην «Τρικυμία» του Σαίξπηρ με μουσικές της Disney; Στο INDAK art lab, γίνεται!

Τι κοινό μπορεί να έχουν το “Frozen”, «Η μικρή γοργόνα», ο «Αλαντίν», το “Toy Story” και «Ο βασιλιάς των Λιονταριών» με την “Τρικυμία” του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ; Μα φυσικά τους Mini Performers του INDAK art lab!

Παιδιά από 5 έως και 7 ετών, οι Mini Performers δηλαδή, μια φορά την εβδομάδα, έχουν πρόβα! Ακονίζουν τη φαντασία τους και ετοιμάζονται πυρετωδώς για την παράσταση «Η Τρικυμία: Ο Μαγικός Κόσμος του Σαίξπηρ σε Disney Νότες» που θα την παρουσιάσουν το καλοκαίρι του 2024.
Το ραντεβού κλείνεται στο πιο δημιουργικά ανήσυχο στούντιο παραστατικών τεχνών της Αθήνας, στο INDAK στο Παγκράτι.

Με οδηγό τη φαντασία
Η παράσταση δεν αποτελεί απλώς μια διασκευή ενός κλασικού θεατρικού έργου για τους μικρούς ηθοποιούς. Είναι ένα ταξίδι στη φανταστική ένωση δύο κόσμων που, παρόλο που τους χωρίζουν πολλά, συναντώνται με τρόπο αναπάντεχα αρμονικό.
Καθώς οι μικροί πρωταγωνιστές χορεύουν στους ρυθμούς αγαπημένων Disney τραγουδιών, δημιουργείται ένας ασύλληπτος συνδυασμός ποιητικού θεάτρου και μαγευτικής αφήγησης που καταλήγει σε ένα εντυπωσιακό θέαμα.
Είναι μια ευκαιρία για τους μικρούς ηθοποιούς να γνωρίσουν τον μεγάλο ποιητή μέσα από την ατελείωτη φαντασία της Disney, δημιουργώντας μια συναισθηματική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη σε μικρούς και μεγάλους.

Γιατί, αυτό συμβαίνει όταν μπλέκεις με την παιδική φαντασία: τα πάντα μπορούν να συμβούν!

Οι Mini Performers περιμένουν και άλλους συνοδοιπόρους. Αν θέλετε το παιδί σας να περνά μια φορά την εβδομάδα χρόνο ποιοτικό αλλά και να διασκεδάζει με την ψυχή του, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή. Το συγκεκριμένο εργαστήρι είναι αφιερωμένο στην εξερεύνηση της δημιουργικότητας και της φαντασίας. Οι Mini Performers ανακαλύπτουν τον κόσμο του χορού και του θεάτρου. Και την ίδια στιγμή, χτίζουν την αυτοπεποίθησή τους, βρίσκουν τη φωνή τους και αναπτύσσουν βασικές δεξιότητες ζωής, όπως την ομαδικότητα και την ενσυναίσθηση.

Μαθήματα για όλους

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το εργαστήρι Mini Performers εδώ: https://t.ly/DsNV-
Στο INDAK* art lab, πιστεύουν ότι οι παραστατικές τέχνες δεν είναι απλώς μια μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης, αλλά κυρίως ένα όχημα για θετική αλλαγή που ξεκινά από μέσα μας και επεκτείνεται σ’ όλο τον κόσμο. Γι’ αυτό και έχουν εργαστήρια για ΟΛΟΥΣ: για πολύ μικρούς και μικρούς, για εφήβους, για ηθοποιούς και για εκείνους που θέλουν να ξεκλειδώσουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους μέσα από την τέχνη. Βλέπετε όλα τα μαθήματά τους εδώ: https://t.ly/rBB78

*INDAK στην Ταγκαλόγκ- την επίσημη γλώσσα των Φιλιππίνων- σημαίνει να κινείσαι αρμονικά και ρυθμικά.

WHO IS WHO
Η ομάδα του INDAK art lab αποτελείται από έμπειρους καθηγητές χορού και υποκριτικής, μουσικοκινητικής αγωγής, καθώς και θεατροπαιδαγωγούς. Εμπνευστές και ιδιοκτήτες του κέντρου, δύο νέες, δυναμικές γυναίκες, η Εύα Σταυρογιάννη (χορογράφος, καθηγήτρια αυτοσχεδιασμού και κίνησης, απόφοιτη της κρατικής ακαδημίας χορού της Μόσχας) και η Ήρα Παπακωνσταντίνου (ηθοποιός και καθηγήτρια υποκριτικής-αυτοσχεδιασμού). Όραμά τους, να κάνουν τον κόσμο καλύτερο, μέσα από την τέχνη.

About Post Author